Τουλάχιστον 8 νεκροί σε συναυλία του Travis Scott στο Texas


Τουλάχιστον 8 νεκροί σε συναυλία του Travis Scott στο Texas

Αναπάντεχη τραγωδία – Στο κοινό και οι αδερφές Jenner, Kylie και Kendall  

Τουλάχιστον 8 νεκροί μετά από περιστατικό μαζικού ατυχήματος στο Φεστιβάλ του Travis Scott Astroworld στο Τέξας, το βράδυ της Παρασκευής, 5 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνει η πυροσβεστική υπηρεσία του Houston. 

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής του Houston, Sam Pena, έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό σε συνέντευξη Τύπου νωρίς το πρωί του Σαββάτου, αφού ξέσπασε πανικός όταν το πλήθος ξεσηκώθηκε προς τη σκηνή της συναυλίας.

"Είχαμε τουλάχιστον οκτώ επιβεβαιωμένους θανάτους απόψε. Οκτώ επιβεβαιωμένους θανάτους και είχαμε δεκάδες άτομα που τραυματίστηκαν εδώ σε αυτήν την εκδήλωση. Είχαμε περίπου 50.000 παρευρισκόμενους στην εκδήλωση του Travis Scott Astroworld Festival. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι περίπου γύρω στις 9 η ώρα, το πλήθος άρχισε να συμπιέζεται προς το μπροστινό μέρος της σκηνής και αυτό προκάλεσε κάποιο πανικό και άρχισε να προκαλεί κάποιους τραυματισμούς. Οι άνθρωποι άρχισαν να πέφτουν έξω, να χάνουν τις αισθήσεις τους και αυτό δημιούργησε επιπλέον πανικό”, ανέφερε.

Κατόπιν, ο κ. Pena συνέχισε λέγοντας: “Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Houston κατέφθασε στην αρχή του περιστατικού όταν ξεκίνησε το μαζικό ατύχημα γύρω στις 9:38 μ.μ. σήμερα το βράδυ, μετά από εκείνη την ώρα μεταφέραμε 17 ασθενείς στα νοσοκομεία. 12 από αυτούς τους ασθενείς μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα της Πυροσβεστικής του Houston , πέντε μεταφέρθηκαν από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της κομητείας Χάρις, 11 από αυτούς που μεταφέρθηκαν ήταν σε καρδιακή ανακοπή. Δεν θα μάθουμε την αιτία θανάτου των οκτώ που έχασαν τη ζωή τους έως ότου ο ιατροδικαστής ολοκληρώσει την έρευνά του, αλλά βρισκόμαστε στη διαδικασία”.

Σύμφωνα με μια πηγή, η Kendall και η Kylie Jenner ήταν και οι δύο παρούσες στο φεστιβάλ της Παρασκευής το βράδυ, αλλά δεν τραυματίστηκαν.
 

Tags travis scott, συναυλια, houston, texas, διασημοι, νεκτοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2096 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4126 s // Total time: 2.6222 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X