The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που πήρε τα μυαλά της κόρης του Σάκη Ρουβά! [βίντεο]


The Voice: Ο διαγωνιζόμενος που πήρε τα μυαλά της κόρης του Σάκη Ρουβά! [βίντεο]

Η αποκάλυψη που έκανε ο κορυφαίος σταρ αντικρίζοντας τον!  

Έναν γνώριμο του Σάκη Ρουβά, απολαύσαμε το βράδυ του Σαββάτου στο επεισόδιο blind auditions του “The Voice” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Ο λόγος για τον Κρίστιαν Τριανταφύλλου ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή του talent show και ερμήνευσε το “Suspicious minds”. 

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ο μόνος coach που γύρισε την καρέκλα του και ενθουσιάστηκε μόλις αντίκρισε τον Κρίστιαν καθώς τον γνώριζε και εξήγησε από πού.

“Έλεγα θα έρθεις, δεν θα έρθεις… Δεν ήμουν σίγουρος. Περίμενα ότι θα έρθεις. Περίμενα ότι θα έρθεις και θα τραγουδήσεις κάτι από αυτά που τραγουδούσες το καλοκαίρι. Ο Κρίστιαν είναι σκίπερ και έχουμε ταξιδέψει μαζί. Επειδή έχω ένα καταμαράν που κάνω διακοπές με την οικογένεια, ο Κρίστιαν έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου της Αριάδνης! Τραγουδάει πάρα πολύ ωραία. Σήμερα δεν ήσουν όμως τόσο καλός. Ήθελα πιο πολύ δύναμη να σου πω την αλήθεια.

Ήμασταν στην Κύθνο και έχει έξι μποφόρ γεμάτα, ίσως και επτά και μας χαλάει μια μηχανή. Έμπαινε όλη η μούρη του σκάφους μες στο νερό. Είχαν κάτσει τα πιτσιρίκια μπροστά στα ρέλια και τους πήραμε σωσίβια και τα βάλαμε μέσα. Εκεί όμως δεν είχες καθόλου άγχος. Όπως επίσης όταν τραγουδούσες στο καταμαράν δεν είχες άγχος”, είπε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος σταρ. 


 

Tags Κρίστιαν Τριανταφύλλου, the voice, σακης ρουβας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9891 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3935 s // Total time: 2.3825 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X