Βόλτα στην ηλιόλουστη Λεμεσό με τους κουμπάρους μου! [εικόνες]


Βόλτα στην ηλιόλουστη Λεμεσό με τους κουμπάρους μου! [εικόνες]

Η εξόρμηση που “γέμισε” τη ψυχή μου!   

Στις μέρες μας, οι ρυθμοί της καθημερινότητας ολοένα και ανεβαίνουν και πολλές φορές δεν μας αφήνουν περιθώρια για να απολαύσουμε τις μικρές αλλά όμορφες στιγμές που μας προσφέρει απλόχερα η κάθε μέρα. Αποφάσισα λοιπόν ότι θα αρπάζω κάθε μικρή ή/και μεγάλη ευκαιρία και θα την αξιοποιώ στο έπακρον. 

Την Κυριακή που πέρασε είχε απίστευτα καλό καιρό, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αρχές καλοκαιριού, έτσι επέλεξα να περάσω χρόνο με τα κουμπαράκια μου που δεν βλέπω καθημερινά λόγω του ότι μένουν σε άλλη πόλη.  

Πήγαμε στην ηλιόλουστη Λεμεσό και απολαύσαμε το καφεδάκι μας κοντά στην παραλία."Γέμιζε" η ψυχή μου με πολύχρωμα χρώματα μόνο και μόνο που έβλεπα τόσο κόσμο να περιπλανιέται δεξιά και αριστερά με ένα φαρδύ πλατύ χαμόγελο. 

Στη συνέχεια κάναμε και εμείς τη βόλτα μας με τη μικρή Έβελυν και σε κάποια στιγμή το στομάχι μας, μας έστελνε σήμα ότι ήρθε η ώρα του φαγητού.  

Έτσι λοιπόν πέρασε η Κυριακή χωρίς να το καταλάβουμε. Απολαύσαμε τη βόλτα μας αλλά το σημαντικότερο είναι ότι απολαύσαμε και χαρήκαμε ο ένας τον άλλον.  

Love,

K. 

xx
 

Tags λεμεσος, ΒΟΛΤΑ, κουμπαροι, διασημοι, Κλέλια Γιασεμίδου, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8356 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4724 s // Total time: 3.3080 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X