Τζιν φούστα: 3 day-to-night συνδυασμοί για να δοκιμάσεις τώρα


Τζιν φούστα: 3 day-to-night συνδυασμοί για να δοκιμάσεις τώρα

Με κομμάτια από τη νέα Winter 21 συλλογή του brand Tommy Jeans.

Ως ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας, την τζιν φούστα την έχουμε φορέσει με αμέτρητους συνδυασμούς, από basic σύνολα μέχρι πιο statement looks. Άλλωστε, είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που μπορούμε να φοράμε ολόχρονα, αλλά και από το πρωί μέχρι το βράδυ εφαρμόζοντας το σωστό styling.

Εμείς, κάναμε έρευνα αγοράς, και βρήκαμε μία τζιν φούστα από τη νέα χειμερινή συλλογή Winter 2021 της Tommy Jeans με την οποία μπορείς να δημιουργήσεις 3 διαφορετικά day-to-night outfits.

Ακολουθούν τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις με τη συγκεκριμένη φούστα σε συνδυασμό με άλλα κομμάτια από τη νέα συλλογή:

Οutfit 1: Πώς να τη φορέσεις για τον πρωινό καφέ

Συνδύασε την με ένα ροζ πουκάμισο με ρίγες, ένα ροζ πουλόβερ και ένα denim jacket. Ολοκλήρωσε το look με ένα σκουφάκι σε λευκή απόχρωση, γυαλιά ηλίου με μπλε σκελετό και μία λευκή backpack.

Οutfit 2: Πώς να τη φορέσεις στο σινεμά

Συνδύασε την με μία πλεκτή ζακέτα φορεμένη ως top, ένα denim jacket, μαύρες μπότες, σκουφάκι, mini τσάντα και ένα matching παγουράκι. Το κλειδί σε αυτό το look είναι να συνδυάσεις σωστά τα matching patterns της Τommy Jeans σε ένα look με βάση το denim.

Οutfit 3: Πώς να τη φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο

Συνδύασε την με ένα καρό πουκάμισο, ένα matching καρό σακάκι και ένα puffer jacket σε λευκή απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look με ψηλοτάκουνα μποτάκια, ένα ρολόι με ασημί και χρυσές λεπτομέρειες, και μία μίνι τσάντα με γούνινη επένδυση. 

Info: Η γυναικεία συλλογή Tommy Jeans Winter 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags μόδα, Tommy Jeans, day-to-night


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4598 s (230 Queries.) // Parse time: 2.9986 s // Total time: 5.4584 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X