Ματθίλδη Μαγγίρα: "Η κόρη μου είχε δεχθεί bullying από καθηγητή της" [βίντεο]


Ματθίλδη Μαγγίρα: "Η κόρη μου είχε δεχθεί bullying από καθηγητή της" [βίντεο]

\"...Και εκεί εξαγριώθηκα\"

Το bullying που έζησε η κόρη της όταν πήγαινε πρώτη γυμνασίου αποκάλυψε η Ματθίλδη Μαγγίρη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη  “Μαμά-δες” στην ΕΡΤ, χθες, Σάββατο, 13 Νοεμβρίου. 

Η γνωστή Ελληνίδα, ανάμεσα σε όλα όσα είπε, εξομολογήθηκε το εν λόγο περιστατικό, αναλύοντας πως αυτό έγινε από τον καθηγητή της κόρης της Λήδας, λόγω της δυσλεξίας που έχει η μικρή.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής: "Η Λήδα έχει υποστεί bullying από καθηγητή της. Πήγαινε σε μουσικό σχολείο και στην πρώτη γυμνασίου πήρε 17 σε ένα μουσικό μάθημα. Στο δεύτερο είδα πως το 17 έγινε 15 και σκέφτηκα πως κάτι θα είχε να μου πει ο καθηγητής της. Μου λέει, λοιπόν, αυτός “ξέρετε η Λήδα δεν κάνει για αυτό το σχολείο. Καλύτερα να την πάτε σε ένα συμβατικό γιατί δεν είναι ήσυχη στην τάξη”. Το αποκρίνομαι, “ξέρετε ότι έχει απόσπαση συγκέντρωσης; Έχω φέρει κρατικό χαρτί στο γραφείο των καθηγητών και έχει δυναναγνωσία και δισορθογραφία”.

Και μου λέει τότε πως “αυτά δεν υπάρχουν… δυσλεξίες και τέτοια είναι στο μυαλό σας. Να την πάρετε και να την πάτε σε ένα συμβατικό σχολείο κοντά στη γειτονιά σας”. Και του λέω ότι αυτά τα παιδιά εδώ έχουν δώσει κάποιες εξετάσεις για να μπουν, έχετε διακρίνει κάποιο ταλέντο και μου λέτε τώρα να το πάρω και να το πάω….Και εκεί εξαγριώθηκα". Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

Tags ματθλιδη μαγγιρα, διασημοι, κόρη, gossip, showbiz, celebriites


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5390 s (228 Queries.) // Parse time: 1.5541 s // Total time: 4.0931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X