Wedding bells: Το classic beauty look της Paris Hilton


Wedding bells: Το classic beauty look της Paris Hilton

Όλες η λεπτομέρειες που θέλεις να ξέρεις.

Η Paris Hilton ντύθηκε νυφούλα στις 11 Νοεμβρίου σε μία παραμυθένια τελετή στο Bel Air. Παντρεύτηκε τον εκλεκτό την καρδιάς της Carter Reum μετά από 2 χρόνια σχέσης. Εκτός από το εντυπωσιακό νυφικό της με την υπογραφή του σχεδιαστή Oscar de la Renta, επέλεξε ένα κλασικό στυλ για να υιοθετήσει για το γάμο της όσο αφορά το μακιγιάζ, το χτένισμα αλλά και το χρώμα στα νύχια.

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε να ήταν πιο “υπερπαραγωγή” όλο το beauty look, αλλά οι επιλογές της ήταν ότι καλύτερο για ένα classic chic bridal look.

Για το μακιγιάζ της ο γνωστός make-up artist και καλός της φίλος Steven Tabimba επέλεξε ένα matte eye look με τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες, εμπνευσμένο από τη Marilyn Monroe χωρίς όμως το winged eyeliner. Έδωσε λάμψη και “φυσικό” φινίρισμα στο υπόλοιπο πρόσωπο ενώ για τα χείλη επέλεξε μια nude απόχρωση κραγιόν.

Για τα μαλλιά, ο celebrity hairstylist Eduardo Ponce, επέλεξε ένα timeless beauty look, δημιουργώντας ένα κλασικό updo αφήνοντας μια  ελαφρώς κυματιστή τούφα να πέφτει στο πρόσωπο της χωρίς όμως να της το καλύπτει.

Τα νύχια της, ήταν το πιο κλασικό και ιδανικό σχέδιο για μια νύφη. Απλό french manicure, με οβάλ σχήμα, άκρως κολακευτικό που αναδείκνυε υπέροχα το υπέροχο δακτυλίδι αρραβώνων της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Photo credits: instagram @parishilton

Tags BEATY, Paris Hilton, BRIDAL LOOK, makeup, hair, nails, Ομορφια, νυφικό μακιγιάζ, νυφικό χτένισμα, Νυχια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8416 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5572 s // Total time: 3.3988 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X