Η Adele μιλά για το σύντροφό της και εξομολογείται: "Είναι η πρώτη φορά που αγαπώ τον εαυτό μου"


Η Adele μιλά για το σύντροφό της και εξομολογείται: "Είναι η πρώτη φορά που αγαπώ τον εαυτό μου"

Η διάσημη τραγουδίστρια \"άνοιξε\" την καρδιά της στην Oprah Winfrey.   

Η Adele μίλησε για τον σύντροφό της και sport agent, Rich Paul σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Oprah Winfrey. 

Μιλώντας για τον 39χρονο αγαπημένο της, αποκάλυψε: “Είναι ξεκαρδιστικός! Είναι τόσο αστείος. Και έξυπνος. Είναι πολύ, πολύ έξυπνος. Είναι απίστευτο να τον βλέπω να κάνει αυτά που κάνει”. 

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας πως υπάρχει μία ευκολία όσον αφορά στον δεσμό τους κι όλα κυλούν ομαλά.

Επιπλέον, είπε πως σε αυτή τη σχέση “είναι η πρώτη φορά που αγαπά τον εαυτό της και είναι ανοιχτή στο να αγαπήσει και να αγαπηθεί από κάποιον άλλον”, κάνοντας λόγο για σωστό timing. 

Στη συνέχεια η Adele μίλησε και για τον χωρισμό από τον πρώην σύντροφό της, Simon Konecki, λέγοντας: “Μόλις συνειδητοποίησα ότι είχα πολλή δουλειά να κάνω με τον εαυτό μου, σταμάτησα να πίνω και άρχισα να γυμνάζομαι πολύ και τέτοια πράγματα για να με κρατάω συγκεντρωμένη”, ενώ συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι ο Simon μάλλον μου έσωσε τη ζωή, για να είμαι ειλικρινής. Ήρθε σε μια τέτοια στιγμή, που τη σταθερότητα που μου έδωσαν αυτός και ο Angelo, κανείς άλλος δεν μπόρεσε να μου προσφέρει, ειδικά εκείνη τη στιγμή της ζωής μου. Ήμουν τόσο νέα και απλώς νομίζω ότι χάθηκα λίγο σε όλο αυτό”, ενώ αποκάλυψε πως ακόμα και σήμερα του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. 
 

Tags Rich Paul, adele, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, Oprah Winfrey


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0678 s (230 Queries.) // Parse time: 1.5286 s // Total time: 4.5963 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X