Η Δανάη Μπάρκα απαντά στον Τάσο Ξιαρχό - "Στην αρχή σοκαρίστηκα" [βίντεο]


Η Δανάη Μπάρκα απαντά στον Τάσο Ξιαρχό - "Στην αρχή σοκαρίστηκα" [βίντεο]

Υπάρχει κόντρα ανάμεσά τους;

Για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό και την επίθεση που της έκανε δημόσια, μίλησε η Δανάη Μπάρκα, στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και στην Σίσσυ Χρηστίδου, όπου βρέθηκε καλεσμένη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Η Δανάη Μπάρκα συγκεκριμένα,  όπως ήταν αναμενόμενο αναφέρθηκε στον τρόπο που επέλεξε η ίδια να διαχειριστεί αυτό το γεγονός τονίζοντας το σοκ που έπαθε όταν το έμαθε. 

Διαβάστε ακόμα: Ο επικός διάλογος Τσαλίκη - Μπάρκα με ατάκες που έγιναν viral [βίντεο]

Χαρακτηριστικά σχολίασε: “Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media…Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα. Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά το σχόλιό του, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα και λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα; Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags διασημοι,Δανάη Μπάρκα,gossip,showbiz,celebrities,τασος ξιαρχο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4210 s (278 Queries.) // Parse time: 0.4808 s // Total time: 2.9018 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X