Μάνος Γαβράς: Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez [βίντεο]


Μάνος Γαβράς: Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία του με την Jennifer Lopez [βίντεο]

Μιλάει για τον απρόσιτο Robert De Niro και τον φιλικό Al Pacino

Στην κάμερα της εκπομπής "Mega Καλημέρα" παραχώρησε συνέντευξη ο Μάνος Γαβράς όπως παρακολουθήσαμε το πρωί της Τρίτης, 16 Νοεμβρίου. 

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος κυνήγησε το όνειρό του και στο εξωτερικό, δημιουργώντας συνεργασίες με μεγάλους αστέρες του Hollywood, όπως την Jennifer Lopez, τον Robert De Niro και τον Al Pacino, αναφέρθηκε σε αυτούς και αποκάλυψε το πως είναι να συνεργάζεσαι μαζί τους.

Διαβάστε ακόμα: Ήρθε η ώρα να δείτε το εντυπωσιακό loft του Μάνου Γαβρά στην Αθήνα με θέα που "κόβει" την ανάσα! [εικόνες]

Μιλώντας για το ξεκίνημά του στην Αμερική ο ίδιος αποκάλυψε ότι "Δούλεψα στην Αμερική ως μουσικός, ως μπάρμαν, σερβιτόρος και πορτιέρης, μετά έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο στο Broadway".

Στις δηλώσεις του σχολίασε τα εξής: "Ξεχωρίζω τη συνεργασία μου με τη Jennifer Lopez ήταν πολύ καλή. Στο Glee ήταν επίσης πολύ ωραία συνεργασία. Η Jlo ήταν υπερβολικά φιλική, προσιτή και απλή. Ο star που σε κάνει να νιώθεις άβολα είναι ο Robert De Niro. Είχα γνωρίσει και τον Al Pacino και ήταν πολύ εξωστρεφής και φιλικός", περιέγραψε για τους stars με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Μάνος Γαβράς, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, JLO


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1052 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5045 s // Total time: 2.6098 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X