Τα αρώματα Bottega Veneta λανσάρονται στην κυπριακή αγορά


Τα αρώματα Bottega Veneta λανσάρονται στην κυπριακή αγορά

Και θα ενθουσιάσουν το κοινό.   

Το όνομα BOTTEGA VENETA είναι ένα από αυτά που συχνά εκφέρονται από άτομα που είναι συνεχώς ενημερωμένα για τα τελευταία νέα της υψηλής μόδας και της πολυτέλειας, λόγω της τεράστιας φήμης της εταιρείας για το διαχρονικό σχεδιασμό και την εξαιρετική δεξιοτεχνία. 

Από την ύφεση του οίκου Bottega που πυροδοτήθηκε από τον δημιουργικό διευθυντή Tomas Maier το 2001, η επωνυμία συνεχίζει να διατηρεί σταθερά την αρχική, εκλεπτυσμένη φιλοσοφία της αντί να ακολουθεί τη διαδεδομένη τάση των υπόλοιπων οίκων γύρω από τη logomania και την έντονη διαφήμιση του brand

Η ιταλική εταιρεία δερμάτινων ειδών παραμένει κορυφαία ποιοτικά με κάθε κομμάτι να προορίζεται ώστε να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στον τρόπο ζωής του αγοραστή. Από τα εμβληματικά δερμάτινα αξεσουάρ Intrecciato, μέχρι την κομψότητα κάθε έτοιμης συλλογής, ο Bottega παραμένει ηγέτης στο κατώφλι της χλιδής και της καλαισθησίας. Τα βασικότερα ιδανικά του οίκου Bottega εξακολουθούν να ισχύουν για το μέχρι και σήμερα και υποστηρίζουν ότι τα προϊόντα του όχι μόνο πρέπει να είναι ανθεκτικά στη φθορά για τα επόμενα χρόνια, αλλά πρέπει επίσης, να παραμένουν επίκαιρα σε στυλ καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του πιστού πελατολογίου του.

Με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία ο οίκος επιλέγει να σχεδιάζει και τα αρώματα του αφού τόσο οι μυρωδιές όσο και τα ίδια τα μπουκάλια αντανακλούν μια λιτή κομψότητα, και μια χλιδή χωρίς υπερβολή και επιδεικτικότητα.

Η σειρά Bottega Venete Signature αποτελείται από γυναικείο και ανδρικό άρωμα. Το Ανδρικό Pour Homme άρωμα εκφράζει μια ξεχωριστή εικόνα αρρενωπότητας, συνδυάζοντας αισθησιασμό και λεπτό πνεύμα. 

Το Bottega Veneta Pour Homme Parfum είναι ένα συναρπαστικό χαρμάνι από τα πιο σπάνια υλικά άριστης ποιότητας. Ο χυμός ανοίγει στην κορυφή με ξυλώδεις και πικάντικες νότες φυλλωμάτων κέδρου και πλούσιου κάρδαμου σε υψηλή συμπύκνωση, που ενισχύονται και ενδυναμώνονται στην καρδιά με μπαχάρι και βάλσαμο ελάτης. Ένα αισθησιακό ακόρντο δέρματος ποτισμένο με σπόρους τόνγκα ολοκληρώνει αυτό το αριστούργημα αρρενωπότητας.   

Το μπουκάλι του  ottega Veneta Pour Homme Parfum όπως και το κουτί του, ακολουθούν πιστά τις αξίες του οίκου, την εξαιρετική δεξιοτεχνία, το καινοτόμο design, τη σύγχρονη λειτουργικότητα και τα υλικά άριστης ποιότητας που συνθέτουν το intrecciato, την εμβληματική «πλεκτή» βάση και το μοτίβο της βίδας που συνδέουν  την αρωματική σειρά Pour Homme. Το μπουκάλι είναι φτιαγμένο από γυαλί Murano και η χρωματική παλέτα συνεχίζει την ιστορία του signature αρώματος και του προσδίδει  μια βαθύτερη, πιο σκοτεινή προσωπικότητα, μεταμορφώνοντας το γκρι ασημί, σε ένα αδιαφανές μαύρο και χρυσό. 

Το Bottega Veneta Signature Pour Femme είναι εμπνευσμένο από τη βενετσιάνικη ύπαιθρο και την εικόνα μιας κομψής, λιτής παλιάς βίλας φωλιασμένης στη γη, αποπνέοντας τη ζεστασιά, τον ήλιο και τον απαλό ήχο των τζιτζίκων.

Ένα δερμάτινο λουλουδάτο chypre, το άρωμα προκαλεί τον αισθησιασμό και την απαλότητα των διάσημων δερμάτινων ειδών της μάρκας και των φρέσκων λιβαδιών, του κουρεμένου σανού, των λουλουδιών, της γης και του ξύλου της βενετσιάνικης υπαίθρου.

Με βάση το chypre, το άρωμα συνδυάζει περγαμόντο, πατσουλί και βρύα δρυός, με αισθησιακά λουλουδάτα και πικάντικα συστατικά που δείχνουν προς την Ανατολή, μια ανάμνηση του τόπου της Βενετίας στο τέλος του Δρόμου του Μεταξιού. Τα φυσικά συστατικά ακολουθούν ένα παγκόσμιο μονοπάτι: υπάρχει περγαμόντο από την Ιταλία, Γιασεμί Σαμπάκ που επιλέχθηκε στην Ινδία, ροζ κόκκοι πιπεριού από τη Βραζιλία και πατσουλί από την Ινδονησία.

Η επόμενη σειρά αρωμάτων είναι η Bottega Veneta Illusione for Him & Her.  

Το άρωμα Bottega Veneta Illusione for Her περιγράφεται ως θηλυκό, ανθικό, βοτανικό και ξυλώδες. Οι αρωματικές νότες του περγαμόντου και του φραγκοστάφυλλου συνδυάζονται με τον πορτοκαλανθό και το πράσινο σύκο που αφήνει μια αίσθηση Μεσογείου. Η σύνθεση στρογγυλεύει με νότες ελαιόδεντρου και σπόρων τόνκα σε ένα ελαφρώς βαλσαμώδες τελείωμα.

Το άρωμα Bottega Veneta Illusione for Him, αντιπροσωπεύει μια στιγμή μετέωρη ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα. Αυτό το ξυλώδες, κιτρώδες κι αρωματικό μείγμα συνδυάζει τα ιταλικά εσπεριδοειδή όπως το νεράτζι και το λεμόνι με ρητίνη ελάτης και λευκό κέδρο για μια "ρητινώδη αρρενωπότητα". Στην βάση βρίσκουμε τις δυνατές κι ενεργητικές νότες της βετιβερίας και της αισθησιακής τόνκα. 


 

Tags botega veneta, αρωματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8598 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3116 s // Total time: 3.1714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X