Η εορταστική συλλογή αρωμάτων από Molton Brown 


Η εορταστική συλλογή αρωμάτων από Molton Brown 

Θα τη λατρέψετε!   

Ο Βρετανικός οίκος αρωμάτων, Molton Brown, με ενθουσιασμό σας παρουσιάζει τη νέα συλλογή Limited Edition – Το Jubilant Pine & Patchouli – είναι ένα πλούσιο ξυλώδες-άρωμα που τιμά δεκαετίες εορταστικής χαράς, που όλα ξεκίνησαν στον αρχικό μας  Σαλόνι Molton Street στο Λονδίνο, 1971.

Για αυτό το λόγο, στην επέτειο των 50 χρόνων συνεχίζουμε την κληρονομιά μας ως ο απόλυτος προορισμός δώρου. 

Χαρούμενες συλλήψεις από πεύκο και πατσουλί το φιλόξενο πνεύμα του κομμωτηρίου μας, το trendsetting πελατολόγιο του και το συναρπαστική εποχή των δυνατοτήτων στην οποία ξεκινήσαμε. O δημιουργός του Master Perfumer Jacques Chabert εμπνεύστηκε από το μοναδικήι, συγκινητική ενέργεια του Λονδίνου.

Όπως εμείς, έτσι και ο Ζακ είναι παθιασμένος με τη χρήση ακατέργαστων υψηλής ποιότητας συστατικά. Το άρωμα ανοίγει με φρέσκο, παραδοσιακό πεύκο, πικάντικη κανέλα και τραγανού μούρου juniper (άρκευθος),.

Μια ακαταμάχητη πινελιά από το απαλό άρωμα σουέτ και κρεμώδους βανίλιας έρχεται να καλύψει η γενναιόδωρη νότα πικάντικης κανέλας. Μια εποχιακή αύρα του παρελθόντος μεταφέρεται στο παρόν, για να γιορτάσουμε τις νέες αναμνήσεις που υφαίνονται από το εμβληματικό μας καταφύγιο.

Δείτε πιο κάτω τη συλλογή: 

Tags molton brown


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0731 s (234 Queries.) // Parse time: 1.5697 s // Total time: 4.6428 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X