Γιώργος Θεοφάνους: Βάζει τέλος στην κόντρα με την Αθηνά Παντελίδου - Η δημόσια απολογία του [εικόνα]


Γιώργος Θεοφάνους: Βάζει τέλος στην κόντρα με την Αθηνά Παντελίδου - Η δημόσια απολογία του [εικόνα]

\"Δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος\"

Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, με αφορμή τις δηλώσεις οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των συγγενών του αξέχαστου τραγουδιστή.

Αναλυτικά ο μουσικοσυνθέτης έγραψε στο Twitter: "Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος.

Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική.

Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν...". Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

 

Πηγή: fthisgr

Tags gossip, showbiz, celebrities, γιωργος θεοφανους, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2316 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5458 s // Total time: 3.7774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X