Lady Gaga: Η ανάμνηση του βιασμού της αναβίωσε στα γυρίσματα του "House of Gucci"


Lady Gaga: Η ανάμνηση του βιασμού της αναβίωσε στα γυρίσματα του "House of Gucci"

Η τραυματική εμπειρία που βίωσε στα 19 της χρόνια, τη βοήθησε στην ενσάρκωση του ρόλου της ως Patritzia Reggiani.  

Η Lady Gaga υποδύεται τη "μαύρη χήρα" Patrizia Reggiani στην ταινία "House of Gucci" και αποκάλυψε με ειλικρίνεια ότι διοχέτευσε όλες τις άσχημες αναμνήσεις της σεξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε όταν ήταν 19 ετών, προκειμένου να δώσει όλο της το είναι στον ρόλο που της ανατέθηκε.

Στην από καρδιάς συνέντευξή της στο "The Hollywood Reporter", η 35χρονη star εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να βυθιστεί στα συναισθήματα που προέρχονται από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής της, ώστε να δώσει στην ηρωίδα τη "σωστή φωνή".

"Βίωσα τον πόνο που ένιωσα από την επίθεση όταν ήμουν νεαρή κοπέλα, από το να αισθάνομαι ότι με αφήνουν πίσω οι άνθρωποι που αγαπώ, από το να αισθάνομαι παγιδευμένη που δεν μπορώ να βγω σε έναν κόσμο που αγαπώ. Πήρα αυτόν τον πόνο και της τον έδωσα", είπε χαρακτηριστικά η Lady Gaga.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Sir Ridley Scott, την προέτρεψε να μειώσει την ένταση και τον πόνο που έδινε στον ρόλο της ως Patritzia Reggiani, λέγοντάς της: "Δε θέλω να τραυματίσεις τον εαυτό σου. Άφησέ το μέχρι εδώ και μην το κάνεις  άλλο αυτό στον εαυτό σου".

Η σεξουαλική επίθεση που στιγμάτισε τη Lady Gaga

Τον Μάιο του 2021, η Lady Gaga μοιράστηκε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον βιασμό της - τον οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά το 2014, αναφέροντας ότι δέχτηκε επίθεση από έναν μουσικό παραγωγό, που μάλιστα την άφησε έγκυο. 

"Ήμουν 19 χρονών και ερχοζόμουν στη βιομηχανία. Ένας παραγωγός μου είπε "βγάλε τα ρούχα σου". Είπα "όχι" κι έφυγα, και μου είπε πως θα κάψει ό,τι μουσικό υλικό είχα ηχογραφήσει. Και δε σταμάτησε. Δε σταμάτησε να μου ζητά να βγάλω τα ρούχα μου και απλά πάγωσα και – ούτε καν θυμάμαι. Το άτομο που με βίασε με άφησε έγκυο σε μια γωνία", ήταν τα θλιβερά λόγια που αποκάλυψε η 35χρονη στη διαδικτυακή εκππομπή "The Me You Can't See" με την Oprah Winfrey και τον πρίγκιπα Harry.

Αν και δεν κατονόμασε τον παραγωγό, πρόσθεσε ότι: "Δεν θέλω να αντικρύσω ποτέ ξανά αυτό το άτομο".

Πηγή: queen.gr 
 

Tags lady gaga, house of gucci, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2061 s (228 Queries.) // Parse time: 1.6774 s // Total time: 4.8834 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X