Αxiom: H σημασία της πελατειακής πιστότητας και πώς επιτυγχάνεται


Αxiom: H σημασία της πελατειακής πιστότητας και πώς επιτυγχάνεται

Διαβάστε αναλυτικά 

Ένας από τους σημαντικότερους στόχους που θέτει κάθε επιχείρηση, είναι να αυξήσει την πελατειακή πιστότητα (customer loyalty). Δηλαδή, τις πιθανότητες ένας πελάτης να επισκεφθεί ξανά την επιχείρηση και να συνεχίσει να συναλλάσσεται μαζί της. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με το πόσο ικανοποιημένος είναι ο πελάτης, με την εμπειρία που του προσφέρει η εκάστοτε επιχείρηση και τα κίνητρα που του παρέχονται για να συνεχίσει να την επισκέπτεται. Για τον λόγο αυτό, η Axiom παρέχει την τεχνολογική υποδομή σε επιχειρήσεις για να δημιουργήσουν τα δικά τους Σχέδια πιστότητας, ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους.

Από την ίδρυσή της πριν από 23 χρόνια, η Axiom είναι αφοσιωμένη στον τομέα της πελατειακής πιστότητας, προσφέροντας λογισμικό και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη προγραμμάτων πιστότητας για μεγάλες επιχειρήσεις. Μέσα από αυτά τα χρόνια, η Axiom απέκτησε εκτεταμένη εμπειρία σε πολλούς τομείς της αγοράς και ιδιαίτερα στο Χρηματοοικονομικό, στο Λιανεμπόριο, στο Εμπόριο Πετρελαιοειδών, στον Ταξιδιωτικό και στον τομέα της Ψυχαγωγίας, ενώ έχει υλοποιήσει σημαντικά προγράμματα πιστότητας σε μεγάλους οργανισμούς σε 15 χώρες.

Ένα από τα σημαντικότερα και μεγαλύτερα projects που έχει αναλάβει η Axiom, είναι η δημιουργία της τεχνολογικής υποδομής, αλλά και η συνεχής αναβάθμιση, για το Σχέδιο ανταμοιβή των καρτών της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο θεωρείται και το μεγαλύτερο Σχέδιο πιστότητας τραπεζικών καρτών στην Κύπρο. Η επιτυχία του, καθώς και η συνεχής του εξέλιξη, είχε ως αποτέλεσμα να το αγκαλιάσουν τόσο οι καταναλωτές, όσο και οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτό. Σήμερα το Σχέδιο περιλαμβάνει πέραν των 250 επιχειρήσεων και περισσότερα από 800 σημεία. 

Από την έναρξη του Σχεδίου το 2016, η Axiom παρέχει τεχνολογική υποδομή λογισμικού (Merit Loyalty Suite®) και υπηρεσίες που στηρίζουν το πρόγραμμα, όπως η δυνατότητα συλλογής βαθμών από επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Σχέδιο, αλλά και εξαργύρωσή τους στις ίδιες επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, προσφέρει στο Σχέδιο ανταμοιβή την ευχέρεια για δημιουργία εκστρατειών συλλογής επιπλέον βαθμών, σε επιλεγμένες επιχειρήσεις ή σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων, αλλά και για συμμετοχή σε αυτές μέσω του antamivi app. 

H Axiom, διαθέτοντας την τεχνογνωσία και την απαραίτητη τεχνολογία, συνεχίζει να στηρίζει τις επιχειρήσεις στην Κύπρο, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα δικά τους εξειδικευμένα Σχέδια επιβράβευσης.
 

Tags axiom


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2792 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4035 s // Total time: 2.6827 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X