Κατερίνα Αγαπητού: "Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Κρίστιαν, είναι ο βασιλιάς μου" [βίντεο]


Κατερίνα Αγαπητού: "Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Κρίστιαν, είναι ο βασιλιάς μου" [βίντεο]

Οι άγνωστες πληροφορίες που αποκαλύπτει για το πρώτο τους ραντεβού. 

Συνέντευξη στον Τάσο Ευαγγέλου και στην εκπομπή “Mε αγάπη Χριστιάνα”, παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης, 23 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Αγαπητού, μέσα από το σπίτι της.

Η γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις.

Ανάμεσα σε όλες τις αποκαλύψεις που έκανε η Κατερίνα Αγαπητού, σχολίασε πως μια και μόνο φορά σήκωσε το τηλέφωνο προκειμένου να ζητήσει δουλειά.

Όσον αφορά το κομμάτι της σχέσης της με τον σύζυγό της, ανέφερε πως ο Κρίστιαν είναι ο βασιλιάς της, δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς αυτόν, ενώ το στοιχείο της οικειότητας του ήταν αυτό την κέρδισε περισσότερο σε εκείνον.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Αγαπητού: "Δέχθηκα επίθεση καθώς..." [εικόνα]

Όσον αφορά το πρώτο ραντεβού τους αποκάλυψε πως δόθηκε στον Πρωτάρα, με τον Κρίστιαν να επιδιώκει να δωθεί σε εστιατόριο, με την ίδια ωστόσο να έχει προτιμήσει να πηγαίνει σε μπυραρία προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνα Champions League.

Μάλιστα σχολίασε πως ο λόγος που επέστρεψε πίσω στην τηλεόραση ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους καθώς όταν η παρουσιάστρια πήγε να γεννήσει, η Κατερίνα Αγαπητού κλήθηκε να την αντικαταστήσει παρουσιάζοντας για ένα διάστημα την εκπομπή της. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά βίντεο:

Tags gossip, showbiz, celebrities, Κατερίνα Αγαπητού, διασημοι, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8347 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4483 s // Total time: 2.2829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X