Στυλιανός Φλωρίδης: Η αποχώρηση του κούκλου Κύπριου από το GNTM και τα παθιασμένα φιλιά με την Όλγα


Στυλιανός Φλωρίδης: Η αποχώρηση του κούκλου Κύπριου από το GNTM και τα παθιασμένα φιλιά με την Όλγα

Έμειναν όλοι άφωνοι – Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του.  

Ο Στυλιανός Φλωρίδης ήταν ένας από τους συμμετέχοντες στο φετινό “Greece’s Next Top Model” που έκανε αισθητή την παρουσία του. 

Ο Κύπριος συμμετέχοντας αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας, 29 Νοεμβρίου και τη στιγμή που αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες του αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με την Όλγα με την οποία φημολογείτο ότι είχαν έρθει αρκετά κοντά επιβεβαιώνοντας ότι είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. 

Ο Στυλιανός στην πρώτη ανάρτηση στο instagram έγραψε: “Έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω και εγώ το σπίτι του GNTM με ανάμεικτα συναισθήματα. Είχα την τύχη να γνωρίσω απίστευτα άτομα και χαρακτήρες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, που θα τα θυμάμαι για μια ζωή! Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και πίστεψαν σε εμένα, ελπίζω να μην σας έχω απογοητεύσει. Ο τελικός στόχος παραμένει ο ίδιος. Μπορεί να μην μου το έδωσαν να το πιώ, αλλά να θυμάστε πως ΠΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ! P.s.Όλγα μου, αγάπη μου σου παραδίδω την σκυτάλη. Συνέχισε να με κάνεις περήφανο!”. 


 

Tags στυλιανος φλωριδης, gntm, ολγα, διασημοι, αποχωρηση, φιλια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8518 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3519 s // Total time: 2.2037 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X