Χρήστος Δάντης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα και τον αδερφό του! [βίντεο]


Χρήστος Δάντης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον πατέρα και τον αδερφό του! [βίντεο]

“Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα”, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.  

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ανοιχτά” με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου ο Χρήστος Δάντης κάνοντας μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον αδερφό του που “έφυγε” από τη ζωή πέρυσι.

“Είναι πολύ πρόσφατο. Μου έμαθε πάρα πολλά… ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι μέχρι να αρρωστήσει. Όταν αρρώστησε, υπέφερε από ψυχολογικά προβλήματα. Τον ταλαιπώρησε πολύ στη ζωή του κι από τα 38 του δεν ήταν πια ο ίδιος ο Σάββας. Τον έριξε πάρα πολύ. Έκοβε τα φάρμακα κι εμείς θυμώναμε […] Ειδικότερα τον κρατούσε η μάνα μας. Από τότε που πέθανε η μητέρα μας, εκεί τον χάσαμε όλοι. Δεν ξέραμε που βρίσκεται. Αποξενωθήκαμε. Κι εγώ κι οι αδερφές μας ήμασταν δίπλα στον Σάββα. Δεν τον βρίσκαμε. Κάποια στιγμή έβαλα ντετέκτιβ για να βρει που βρίσκεται και τι κάνει”, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Κατόπιν, μιλώντας για τη σχέση με τον πατέρα του, ανέφερε: “Τον πατέρα μου τον συνάντησα μετά από χρόνια. Από τα 5μιση τον ξαναείδα στα 20. Είχαμε μιλήσει μια φορά στο τηλέφωνο. Μόλις έβγαινα στο τραγούδι. Με ενοχλούσε πού αυτό”.

Tags Χρήστος Δάντης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, αδερφοσ, πατερας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2322 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4431 s // Total time: 2.6753 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X