Το festive birthday party της Ramona Filip! [εικόνες & βίντεο]


Το festive birthday party της Ramona Filip! [εικόνες & βίντεο]

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και οι λαμπεροί καλεσμένοι!  

Τα 45α γενέθλιά της είχε πριν από μερικές ημέρες η Ramona Filip και θέλησε να τα γιορτάσει με ένα εντυπωσιακό και άκρως εορταστικό, εν όψει των Χριστουγέννων, πάρτι το βράδυ του Σαββάτου, 4 Δεκεμβρίου.

Το πάρτι γενεθλίων της σχεδιάστριας πραγματοποιήθηκε στο μαγαζί που διαθέτουν εκείνη και ο σύζυγός της στην καρδιά της πρωτεύουσας με εκλεκτές παρουσίες από την κοσμική ζωή του νησιού.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που έδωσαν το παρών τους ήταν οι Νόνη Κυπριανού, Έμιλυ Γιολίτη, Ισμήνη Παπακώστα, Ευγενία Κασσιανίδου, Χριστίνα ΠελαγίαΛόρια Χατζηγεωργίου, Πόλυ Χατζηγεωργίου, Χάρις Κυνηγού, Μαρία Ιωάννου, Μαρία Τορναρίτη κα. 

Τη διακόσμηση του χώρου σε Christmas theme ανέλαβε η ταλαντούχα Χάρις Πότσου βάζοντας τους προσκεκλημένους σε γιορτινή διάθεση. Οι χρυσές και οι κόκκινες λεπτομέρειες κυριάρχησαν στον χώρο ενώ τα κεριά αποτέλεσαν key elements στην cozy ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε. 

Τη διασκέδαση του πάρτι ανέλαβε η μπάντα “The Gypsy Queens”, οι οποίοι χάρισαν στο πάρτι διάθεση για χορό! Δείτε πιο κάτω τις εικόνες και τα βίντεο που εντοπίσαμε στα social media: 


 


 

 

Tags Ramona Filip, ραμονα, φίλιπ, πάρτι, γενεθλια, διασημοι, showbiz, gossip, ceebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1931 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5444 s // Total time: 2.7374 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X