Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα .Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος

Μην ξοδεύετε ασυλλόγιστα τα χρήματα σας σε καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας. Ως προς τα αισθηματικά σας, φερθείτε ρεαλιστικά αν θέλετε ο σύντροφος σας να εκφράσει τα συναισθήματα του.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σήμερα θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα, που μπορεί να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Καρκίνος

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Οι καταστάσεις δεν βοηθούν την έκφραση σας και δεν αντικατοπτρίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο. Αντιμετωπίστε τα θέματα με λογική.

Λέων

Να είστε αντικειμενικοί και να αναλάβετε τις οικονομικές ευθύνες που σας αναλογούν κατά περίπτωση. Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν και αποτελούν συνεχή πηγή άγχους και ανασφάλειας.

Παρθένος

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα σήμερα. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη υποχρεώσεις και ευθύνες! Θα κουραστείτε πολύ εξαιτίας τρίτων που σας δημιουργούν προβλήματα στα επαγγελματικά σας σχέδια. Τρυφερές στιγμές γεμάτες πάθος με τον σύντροφο σας. Τα άστρα υπόσχονται πολλή στοργή και έρωτα για να προσφέρετε.

Σκορπιός

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας.

Τοξότης

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα, γι αυτό θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ενέργειες ή σπατάλες.

Αιγόκερως

Η καλή γνώμη που έχει για σας ο επαγγελματικός σας περίγυρος θα βοηθήσει πολύ σύντομα στη βελτίωση των οικονομικών σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για προώθηση της καριέρας σας με παράλληλη οικονομική άνοδο.

Υδροχόος

Μη γίνεστε εριστικοί και τόσο ευαίσθητοι με το ταίρι σας. Μην είστε στα πρόθυμα να τερματίστε τη σχέση σας, εάν δεν έχετε σκεφτεί καλά τις είναι αυτό που πραγματικά θέλετε. Πάρτε αποφάσεις και μην πιέζετε τον εαυτό σας.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε τα καλά που έρχονται και μην είστε απαισιόδοξοι. Η κακή σας ψυχολογία δημιουργεί διάχυτες διαφωνίες εις βάρος σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

 

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebestgr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8547 s (247 Queries.) // Parse time: 0.8183 s // Total time: 3.6730 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X