Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε καλεσμένη στον Μουτσινά και μίλησε για την προσωπική της ζωή [βίντεο]


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πήγε καλεσμένη στον Μουτσινά και μίλησε για την προσωπική της ζωή [βίντεο]

Τι είπε για τη σχέση της με τον Snik;  

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σήμερα Τρίτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και μίλησε για όλους και για όλα στον Νίκο Μουτσινά.

Η παρουσιάστρια του “Style me Up” αναφέρθηκε στο GNTM, στο “Pop Up” και την προσωπική της ζωή.

"Το GNTM ήταν σίγουρα πιο κοντά σε μένα. Ήταν η δουλειά μου, μου ήταν πολύ εύκολο, πολύ ευχάριστο, δεν σκεφτόμουν πόσην ώρα ήμουν εκεί. Περνάγανε 3 μέρες γυρισμάτων και κανείς δεν είχε καταλάβει κάτι. Ήταν μια ωραία συνθήκη. Το Pop up ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Ήταν μια ζωντανή εκπομπή που δεν είχα ιδέα πώς πρέπει να το κάνω. Δεν ντρέπομαι να το πω.

Γενικά έχω πολλές επιρροές από το εξωτερικό γιατί έβλεπα πολλή τηλεόραση έξω αλλά δεν ξέρω πώς να το μεταφέρω στην Ελλάδα. Τα προτείνεις στα κανάλια και βλέπουμε. Θέλω από δω και πέρα να έχω μόνο εκπλήξεις στη ζωή μου. Με κούρασε το ’21. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα, κουράστηκα. Θέλω να περνάμε καλά. Με δύο χρόνια κορονοϊό, έχουμε κλειστεί μέσα, πρέπει να είναι όλα προγραμματισμένα, ας πάμε να κάνουμε μια έκπληξη να τελειώνουμε.

Τα νούμερα τα παρακολουθώ. Είναι η δουλειά μου. Ομολογώ ότι μια μέρα έτυχε να τα ξεχάσω. Δεν με επηρεάζει. Συμμετέχουν πολλοί παράγοντες στην τηλεθέαση. Τα βάζεις κάτω και σιγά σιγά το φτιάχνεις στην πορεία.

Από αυτά που βλέπω τώρα στην τηλεόραση τα περισσότερα είναι σχολιαστικά. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω δεύτερη χρονιά το περσινό, ήταν λίγο βαρύ. Μου έκατσαν βαριές όλες οι συνθήκες του ’21. Γι’ αυτό είπαμε, μόνο εκπλήξεις», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να μη ρωτήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και για την προσωπική της ζωή: "Όταν δεν σε “τσακώνουν”, δεν σε έχουν δει, δεν σε έχουν βγάλει φωτογραφίες δεν χρειάζεται να πεις κάτι. Ζεις κανονικά τη ζωή σου, όπως τη ζει όλος ο κόσμος. Αν σε δει κάποιος και σε δείξουν και στην τηλεόραση να τρως 45 λεπτά με κάποιον ε δεν μπορείς να πεις “Δεν ήμουν εγώ”. Εσύ είσαι κούκλα μου και περνάς ωραία. Περνάω ωραία, καλά είμαι". Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (12.00): 

Πηγή: fthis.gr 
 

Tags ηλιανα παπαγεωργιου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4629 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4822 s // Total time: 2.9451 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X