Χώρισε η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Άκης Σβολάκης


Χώρισε η Άννα Μαρία Βέλλη και ο  Άκης Σβολάκης

Όλα όσα έχουμε μάθει για το τέλος στη σχέση τους. 

Μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, η γνωστή YouTuber και ο σύντροφός της αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που διαβάσαμε σε δημοσίευμα του "okmag,gr" ο χωρισμός τους μετράει μόλις λίγες ημέρες ενώ τα σύννεφα στη σχέση τους ξεκίνησαν μετά τη συμμετοχή της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Survivor.

"Την υποστήριξε πολύ ψυχολογικά μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο ενώ καταλάβαινε ότι οι συνθήκες στο reality επιβίωσης την είχαν επηρεάσει. Ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της, ωστόσο μεταξύ τους δημιουργήθηκε μια απόσταση η οποία όπως φάνηκε δεν ήταν δυνατό να γεφυρωθεί", αναφέρει στο okmag άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Μαρία Βέλλη: Σοκάρει με την εικόνα που ανήρτησε με μώλωπες στο πρόσωπο μετά από περιστατικό βίας πρώην συντρόφου της

Οι δυο τους συνεχίζουν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη στη Γλυφάδα, ωστόσο όπως μαθαίνουμε το επόμενο διάστημα η Άννα Μαρία Βέλλη θα μετακομίσει σε άλλη κατοικία, με τις σχέσεις τους παραμένουν άριστες.

 

 

Πηγή:okmag.gr

Tags gossip, showbiz, celebrities, Άννα Μαρία Βελλή, συντροφοσ, ακης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9164 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4679 s // Total time: 3.3843 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X