Η Jennifer Aniston για την μητέρα της: "Έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι"


Η Jennifer Aniston για την μητέρα της: "Έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι"

\"Δεν μου άρεσε το πώς φαινόταν\".

Μία νέα συνέντευξη παραχώρησε η Jennifer Aniston στο Hollywood Reporter, κατά την οποία μίλησε για θέματα που απασχολούν όχι μόνο το Hollywood αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της.

Η ηθοποιός πέραν όσων είπε μίλησε τόσο για τη μητέρα της όσο και τα media και τα κοινωνικά δίκτυα του σήμερα.

Ανήκοντας σε μία γενιά γεμάτη από περιστατικά ψυχολογικών breakdown και σκάνδαλα, όπως συνέβη με την Britney Spears και τη Lindsay Lohan, η Jennifer Aniston απέδωσε το γεγονός ότι ξέφυγε και παρέμεινε ταπεινή στο παράδειγμα προς αποφυγήν που της έδωσε η μαμά της, Nancy Dow, με την οποία ήταν αποξενωμένη για πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Aniston: Για αυτόν τον απίστευτο λόγο θαυμάζει την JLo και το δηλώνει δημόσια

Χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η πασίγνωστη ηθοποιός του Hollywood δήλωσε τα εξής ακόλουθα για την μητέρα της: "Μεγάλωσα βλέποντας κάποιον να κάθεται αναπαυτικά στη θέση του θύματος και δεν μου άρεσε το πώς φαινόταν. Ήξερα ότι αυτό το άτομο μού έδινε ένα παράδειγμα για αυτό που ποτέ δεν ήθελα να είμαι, και δε θα γίνω ποτέ αυτό. Πιστεύω ότι είναι τοξικό και σε διαβρώνει εσωτερικά και στην ψυχή σου. Και, άκου, είναι ένα κομμάτι ενόχλησης να πρέπει να περάσεις δημόσια σκοτεινά πράγματα μπροστά στον κόσμο; Ναι, είναι μία ταλαιπωρία, αλλά όλα είναι σχετικά. Οπότε, είχα μία επιλογή να κάνω: Είτε θα παραδοθώ σε μπομπονιέρες και θα ζω κάτω από τα σκεπάσματά μου, είτε θα βγω έξω και θα βρω μία δημιουργική διέξοδο και θα ευδοκιμήσω. Και αυτό έκανα". 

 

με πληροφορίες από: queen.gr

Tags μητερα, jennifer aniston, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7891 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3532 s // Total time: 3.1423 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X