Μαθήματα πρώτων βοηθειών για νέες μαμάδες!


Μαθήματα πρώτων βοηθειών για νέες μαμάδες!

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε!  

Όταν είσαι νέα μαμά όλα μοιάζουν τρομακτικά, πως να το κρατήσεις αγκαλιά, πως να το λούσεις, πως να το ταΐσεις. Τι γίνεται όμως αν βήξει την ώρα που το τάιζες, είναι πνιγμονή; Και αν είναι πνιγμονή τι κάνω; Και αρχίζει να μπουσουλάει και να εξερευνά, αν καεί τι κάνω; Και όταν αρχίσει να τρέχει, αν σκοντάψει και ματώσει; Τι κάνω; Πόσα αν και αν περνάνε από το μυαλό σου τα οποία θες να προλάβεις και να αντιμετωπίσεις;

Από την πρώτη αναπνοή και το πρώτο κλάμα που θα ακούσεις θες να το προστατέψεις και μπορείς. Αν γνωρίζεις πρώτες βοήθειες είσαι ικανή να το κάνεις. Θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αλλά θα τα καταφέρεις!! Χρειάζεσαι εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου, στο πρόγραμμά σου και στον χώρο σου και μπορείς να την έχεις μέσω της First Steps First Aid όπου θα προετοιμαστείς να αντιμετωπίζεις επείγοντα περιστατικά σχετικά με το βρέφος ή το παιδί σου. Θα είσαι σε θέση να γνωρίζεις και αν χρειαστεί να κάνεις Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.ΠΑ), να αντιμετωπίσεις περιστατικά πνιγμονής, κοινούς τραυματισμούς και άλλες καταστάσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί ένα βρέφος ή ένα παιδί. Μπορεί να είσαι ο τέλειος γονιός αλλά ατυχήματα πάντα θα γίνονται όσο προσεχτική και να είσαι. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις σε κάθε επείγουσα κατάσταση με το βρέφος ή το παιδί σου. 

Όλα αυτά μπορείς να τα μάθεις είτε στο σπίτι σου μέσα από δίωρα σεμινάρια τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον Covid-19 είτε εξ αποστάσεως μέσω διαδικτυακής εκπαίδευσης. Εσύ αποφασίζεις πως θα προετοιμαστείς. 

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο +357 99512593 τη Ρομίνα να κανονίσεις την εκπαίδευσή σου.Συνέχισε να μένεις ενημερωμένη από την νέα σελίδα της First Steps First Aid στο instagram μέσα από tips και quizzes που θα ανεβαίνουν.


 

Tags ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, μαμά, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2454 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4501 s // Total time: 2.6955 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X