Τη Δευτέρα η παρουσίαση του ημερολογίου του Στράτου Δημητρίου για τον ΚΥΦΑ 


Τη Δευτέρα η παρουσίαση του ημερολογίου του Στράτου Δημητρίου για τον ΚΥΦΑ 

Τα έσοδα θα δοθούν για άλλη μία χρονιά προς στήριξη των οροθετικών συνανθρώπων μας.   

Έφθασε η στιγμή που περίμεναν όλοι, για το κοσμικό γεγονός της παρουσίασης του περιβόητου Ημερολογίου του ΚΥΦΑ, για το νέο έτος 2022, του διάσημου Hair Stylist Στράτου Δημητρίου.

Τα έσοδα από την κυκλοφορία του Φιλανθρωπικού Ημερολόγιου όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 12 χρόνια, προσφέρονται εξ΄ ολοκλήρου για στήριξη των οροθετικών συνανθρώπων μας, μέσω του Κέντρου Υποστήριξης Φορέων AIDS/HIV (ΚΥΦΑ).

Η παρουσίαση του Ημερολογίου θα γίνει μέσα σε μια βραδιά γκλάμουρ και γιορτινής διασκέδασης, ενόψει και των Χριστουγέννων τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου η ώρα 8.30 το βράδυ στο "MARINA BREEZE LOUNGE", στη Λεμεσό.

Τη διασκέδαση έχει αναλάβει ο αγαπημένος καλλιτέχνης Σταύρος Κωνσταντίνου.

Το ποσό του εισιτηρίου για την είσοδο είναι 60 ευρώ και  περιλαμβάνει εκτός από την διασκέδαση μετα μουσικής, απεριόριστο φαγητό και ποτό.

Στον χώρο θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων, όλα τα μοντέλα που έχουν φωτογραφηθεί αφιλοκερδώς για τον σκοπό στήριξης των ατόμων που ζουν με HIV στην Κύπρο, αρκετοί άλλοι επώνυμοι από τον πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και υποστηριχτές του ΚΥΦΑ.

Στον χώρο θα πωλείται και το αγαπημένο ημερολόγιο, με τα γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα από την Κύπρο, για όσους επιθυμούν να το αγοράσουν. Για πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99441996.


 

Tags στρατος δημητριου, ημερολογιο, κυφα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9735 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3941 s // Total time: 2.3675 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X