Έλενα Παπαμεθοδίου: Μίλησε αποκλειστικά στο ilovestyle.com λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το "The Bachelor"


Έλενα Παπαμεθοδίου: Μίλησε αποκλειστικά στο ilovestyle.com λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το "The Bachelor"

Η προσωπική της ζωή μετά το ριάλιτι και η συμμετοχή της σε τηλεοπτική εκπομπή.  

Η Έλενα Παπαμεθοδίου είναι μία εκ των συμμετεχουσών στο φετινό “The Bachelor” με καταγωγή από το νησί μας, που κατάφερε να ξεχωρίσει με την προσωπικότητά της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, μιλώντας για το διάστημα που έμεινε μέσα στη βίλα του “The Bachelor”, εξομολογήθηκε ποια κοπέλα πιστεύει πως θα είναι η νικήτρια, απάντησε αν είναι σε σχέση αυτό το διάστημα και αποκάλυψε τις προτάσεις που έχει για συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή. 

Είσαι από τις συμμετέχουσες στο φετινό “The Bachelor” που κατάφερες να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο ριάλιτι και να φτάσεις πολύ κοντά στην τελική πεντάδα. Πως ήταν αυτό το ταξίδι όλους αυτούς τους μήνες; Τι αίσθηση σου άφησε;

Χαίρομαι πολύ που συμμετείχα στο “The Bachelor 2” γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και ήταν μια εμπειρία ζωής για εμένα.

Ποιος ήταν ο λόγος που δήλωσες συμμετοχή σε ένα τέτοιο ριάλιτι εκτός από το προφανές, για να ζήσεις τον έρωτα με τον Αλέξη Παππά;

Μου αρέσει να τολμώ και να δοκιμάζω πράγματα στη ζωή μου, ήθελα  να εξερευνήσω τα όρια μου και να δω κατά πόσο η Έλενα θα μπορούσε να κρατήσει την αυθεντικότητα της και τις αξίες της σε ένα τόσο δύσκολο ριάλιτι εγκλεισμού. Όλο αυτό με έκανε σοφότερη και με βοήθησε να ανακαλύψω σημαντικές πτυχές του εαυτού μου.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σου στιγμή μέσα στο παιχνίδι; 

Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν η απουσία των αγαπημένων μου ανθρώπων. Ο εγκλεισμός, όσο και αν σας φαίνεται υπερβολικό, είναι πολύ δύσκολος. Με λύγιζε πολλές φορές το γεγονός ότι δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με όσους αγαπώ.

Καλώς ή κακώς, το “The Bachelor” είναι ένα ριάλιτι. Σε τρόμαξε καθόλου η προβολή που θα είχες συμμετέχοντας σε ένα τέτοιου είδους τηλεοπτικό project;

Είμαι ιδιαιτέρως επικοινωνιακή και έχω μάθει να αγαπώ, να σέβομαι και να μοιράζομαι. Η προβολή που μου έδωσε το ριάλιτι θεωρώ πως μόνο καλό μου έκανε γιατί κατάφερα να μπω στις καρδιές τόσων πολλών ανθρώπων και να με αγαπήσουν, γεγονός που μου δίνει μεγάλη χαρά. Ξέρετε όλος ο κόσμος που με συναντάει λέει πως κατάφερα παρά την σκληρότητα του ριάλιτι να δείξω την ποιότητα του χαρακτήρα μου και για εμένα αυτό είναι μια νίκη.

Η οικογένειά σου πως αντιμετώπισε την απόφασή σου να συμμετέχεις στο The Bachelor;

Η οικογένειά μου με στηρίζει πάντα, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό για την οικογένεια που έχω. Για εμένα είναι το σημαντικότερο στήριγμα.

Δεδομένου ότι τα γυρίσματα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετό καιρό πριν την προβολή τους, στην προσωπική σου ζωή πως σε βρίσκουμε αυτό το διάστημα; 

Όπως όλοι θα έχετε καταλάβει είμαι αυθόρμητη και ειλικρινής, δεν μου αρέσει να κρύβομαι ή να υποκρίνομαι. Αυτό το διάστημα είμαι ελεύθερη, αν αλλάξει κάτι να είστε σίγουροι πως θα το πω η ίδια γιατί δεν κρύβομαι ποτέ από τους ανθρώπους και ειδικά όλο αυτό τον κόσμο που στα social media καθημερινά μου δείχνει τόση αγάπη.

Μετά την αποχώρησή σου, όταν άνοιξες το κινητό σου και είδες εκατοντάδες μηνύματα στα social media, κάποια από τα οποία μοιράστηκες και με τους followers σου, ποια ήταν η αντιμετώπιση από τον κόσμο;

Όπως προανέφερα, ο κόσμος κατάλαβε την αυθεντικότητα, τον αυθορμητισμό, τη χαρά και τη θετική ενέργεια που μου αρέσει να εκπέμπω και να μεταδίδω. Για εμένα, ημέρα χωρίς χαμόγελο είναι χαμένη ημέρα. Διαπιστώνω καθημερινά πως ο κόσμος με αγάπησε πολύ! Το ίδιο και εγώ, είναι σημαντικό στη σχέση με τον κόσμο να έχεις αλληλεπίδραση, το θέλουν και εμένα όπως ξέρετε μου αρέσει να προσφέρω αγάπη γύρω μου απλόχερα.

Υπήρξαν αρνητικά σχόλια; Πως τα διαχειρίστηκες; 

Σίγουρα υπήρξαν αρνητικά σχόλια αλλά ήταν μια πολύ μικρή μερίδα, τα δέχομαι φυσικά, τα αξιολογώ κρατώ τα καλοπροαίρετα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Δεν με επηρεάζουν όμως ουσιαστικά καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους!

Μετά την αποχώρησή σου από το “The Bachelor” συζητήθηκε πολύ έντονα η αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση. Σε ενόχλησε που σχολιάστηκε τόσο πολύ; 

Δεν με πείραξε,  η αλλαγή και ο ντόρος που προκλήθηκε με την εμφάνισή μου. Όντως άλλαξα αρκετά, ωστόσο καλό είναι να μην μένουμε τόσο στην εικόνα των ανθρώπων αλλά να εμβαθύνουμε στις ψυχές τους. Η εξωτερική εμφάνιση αλλάζει. Πρέπει να αξιολογούμε τους ανθρώπους για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους και όχι με βάση το κατά πόσο είναι εμφανίσιμοι ή όχι. Ξαναλέω η εξωτερική εμφάνιση φτιάχνεται εύκολα, οι ψυχές μας όμως όχι τόσο.

Ποια από τις κοπέλες που έχουν μείνει μέσα στο σπίτι, θα ήθελες να κερδίσει το ριάλιτι και κατ’ επέκταση την καρδιά του Αλέξη; 

Θα ήθελα την Αθηνά New York. Πιστεύω είναι η κοπέλα με την οποία έχουμε πάρα πολλά κοινά. Γίναμε καλές φίλες στο παιχνίδι τη στήριξα και με στήριξε όσες φορές κάποιες παίκτριες με σχολίασαν αρνητικά. Την αγαπώ πολύ και ελπίζω να κερδίσει.

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια; Πως σκοπεύεις να εξαργυρώσεις τη δημοσιότητα που σου προσέφερε το “The Bachelor”;

Αγαπώ την επικοινωνία με τους ανθρώπους για αυτό σπούδασα και δημοσιογραφία. Η αναγνωρισιμότητα μου έφερε κάποιες προτάσεις που συζητάω ακόμα και μάλλον όπως όλα δείχνουν θα ασχοληθώ με τον χώρο της τηλεόρασης. 


 

Tags ελενα παπαμεθοδιου, διασημοι, Συνεντευξη, the bachelor, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2574 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3131 s // Total time: 2.5705 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X