Coffee-Tales


Coffee-Tales

Αλήθεια... Πόσα ξέρεις για τον καφέ; Πάω στοίχημα, πως είναι πολλά αυτά που δεν γνωρίζεις! Μάθε πώς και πού θα τον απολαύσεις καλύτερα!

Olives & Burgers Healthy Café - Λευκωσία
Θέλεις να προσφέρεις ενέργεια στο σώμα σου; Θέλεις να απολαύσεις γεύση αλλά που να στηρίζεται σε μια πιο υγιεινή βάση; Εδώ θα βρεις εκτός από τα φρεσκοφτιαγμένα, υπέροχα φαγητά του -τα οποία όχι μόνο διαθέτουν φανταστική γεύση, αλλά είναι και εντελώς υγιεινά-, και μια μεγάλη επιλογή καφέδων και ροφημάτων, όπως γευστικότατα espresso, μοναδικά lattes και cappuccinos, ροφήματα με ακατέργαστη σοκολάτα, πρωτότυπους χυμούς για ενέργεια και αποτοξίνωση, τσάι με ολόκληρα φύλλα βοτάνων και αναζωογονητικά φυσικά smoothies. Ψάξε ακόμη τα υπέροχα, χειροποίητα Antioxidant Chocolate Truffles του αλλά και τα υγιεινά 'καλάθια-δώρα' του, που είναι γεμάτα εύγευστες και υψηλής ποιότητας γκουρμέ τροφές, προσεκτικά επιλεγμένες από μια ομάδα ειδικών για την υγεία, προκειμένου να προωθήσουν την ευεξία και να διατηρήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.
Ήξερες ότι...
Το ακατέργαστο κακάο είναι ένα από τα πιο σύνθετα συστατικά, το οποίο περιέχει πάνω από 300 δραστικές ουσίες, με αμέτρητες ωφέλειες.
Ambiance
Σε έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και μοντέρνο χώρο, σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας, μπορείς να απολαύσεις υγιεινή κουζίνα με πλούσιες γεύσεις, μοναδικά ροφήματα με ιδιαίτερες ιδιότητες και να αγοράσεις αυθεντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Blend Special
Δοκίμασε το Espresso Imperatore Leone Coffee με 100% κόκκους Arabica. Ακόμη, επίλεξε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από gourmet filter coffees όπως Jamaican Blue Mountain, Ethiopian Yirgacheffe coffee για να τους απολαύσεις επιτόπου ή να τους αγοράσεις. Ψάξε και για τα speciality coffees (macaccino, macalatte) για έξτρα ενέργεια με maca, μια εντυπωσιακή ρίζα φυτού από το Περού που διατηρεί την ανθρώπινη ζωή και ξυπνά τη λίμπιντο, ή (lucumaccino, lucumalatte) με lucuma, ένα γλυκό φρούτο που οι Ίνκας ονόμαζαν 'Χρυσό', για έξτρα τόνωση. Ακόμη, εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία από τσάγια με ολόκληρα φύλλα (άσπρο, πράσινο και μαύρο τσάι), που είναι χωρίς ζάχαρη, για ενέργεια και αποτοξίνωση, εμπλουτισμένα με αντιοξειδωτικά και omega-3, καθώς επίσης και Power smoothies, παρασκευασμένα με πραγματικά φρούτα ή smoothies, φτιαγμένα με kefir, ένα προβιοτικό ρόφημα που θεωρείται ελιξήριο μακροζωίας, υγείας και ομορφιάς!
Get A Bite
Εκτός από το μεσημεριανό, τώρα προσφέρονται υγιεινές επιλογές για πρωινό. Επίλεξε ανάμεσα σε φρεσκοψημένα bagels με τυρί κρέμα, χαμηλό σε λιπαρά ή σκέτο ή με φρούτα ή ένα υγιεινό Pizza Bagel ή ακόμα bagel με αντιοξειδωτική σοκολάτα.
Special Info
Δοκίμασε τα bagels για όλο το μήνα Απρίλιο μαζί με καφέ με μόνο €2.90. Η προσφορά ισχύει μόνο μεταξύ 08.00-11.00.
Zip... Tip!
Αν χρειάζεσαι ενέργεια, δοκίμασε τα ποτά με οργανική ακατέργαστη σοκολάτα!
Olives & Burgers Healthy Café (77777447/www.olivesandburgers.com) Προδρόμου 37Δ, Λευκωσία. Δ-Παρ 08.00-17.00.

Διαβάστε ολοκληρωμένη την έρευνα στο Time Out Cyprus.

Tags καφε, καφετεριες, εξοδος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0371 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2894 s // Total time: 3.3264 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X