Ο Adrien Brody σε έναν αλλιώτικο ρόλο από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει!


Ο Adrien Brody σε έναν αλλιώτικο ρόλο από αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Johnnie Walker  

Η ανάγκη για εξέλιξη και πρόοδο είναι επιτακτική ειδικά στις εποχές που ζούμε και τόσο η Johnnie Walker, που εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη όσο και ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, Adrien Brody που συμμετέχει στη νέα της καμπάνια την αφουγκράστηκαν καλώντας στον κόσμο να ξεπεράσει τα όρια του και να συνεχίσει να προχωρά. 

Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας THE WALKERS είναι η συλλογική προσπάθεια προκειμένου ο κόσμος να συσπειρωθεί και να κάνει βήματα προόδου. 

Ο Adrien Brody ήταν η ιδανική επιλογή για να συμπράξει με το brand καθώς διαθέτει όλες εκείνες τις αρετές ενός WALKER. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που εμπνέει μέσα από τη δράση του για να έναν καλύτερο κόσμο αλλά και αμφισβητεί τις υπάρχουσες τακτικές που δεν ενέχουν πνεύμα εξέλιξης. Με τη συμμετοχή του στο διαφημιστικό σποτ THE WALKERS, ο Brody αποτελεί πηγή έμπνευσης για συλλογική πρόοδο, πυροδοτώντας τη φαντασία μας για το τι είναι εφικτό αλλά και υποδεικνύοντας ότι ο καθένας από εμάς κρύβει μέσα του ένα οδοιπόρο, ένα WALKER.

Στο διαφημιστικό σποτ THE WALKERS, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, εμπνέει τους θεατές να βρουν τον χαμένο τους δυναμισμό και τα ξεχασμένα τους ταλέντα και να τα μοιραστούν με ολόκληρο τον κόσμο. Η καμπάνια προωθεί εξάλλου τη φιλοσοφία του Keep Walking: “We don’t settle for things as they are. We Keep Walking”, (Δεν αποδεχόμαστε τα πράγματα όπως είναι. Συνεχίζουμε να Προχωράμε’).

"Το Johnnie Walker εδώ και αιώνες φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, έχοντας δυναμική παρουσία στη κοινωνική μας ζωή. Με την καμπάνια THE WALKERS και τον Adrien Brody ως Walker, δηλώνουμε την ευθύνη που έχουμε να κοινωνικοποιήσουμε ξανά τον κόσμο, σε συνεργασία με μερικές από τις πιο σημαντικές φωνές ανθρώπων του πολιτισμού", δήλωσε ο Fardin Ahmadyar, Brand Manager Whisky, Diageo Ανατολικής Ευρώπης.

Η καμπάνια λειτούργησε και για τον ίδιο τον Brody ως πηγή έμπνευσης, γι’ αυτό και  προσφέρθηκε να κάνει το remix της μουσικής για το βίντεο. "Πάντα είχα πάθος για τη μουσική. Συνεχίζουμε να προχωράμε, ακόμα και όταν ολόκληρη η υφήλιος σταματά", τόνισε ο Adrian.

Για την ιστορία, ο Adrien Brody, γνωστός για τον ενθουσιασμό με τον οποίο εργάζεται και το πάθος του για την επίτευξη συνολικής προόδου, είναι πολυβραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και είδωλο μόδας με καταβολές από την Ουγγαρία.

Απέκτησε διεθνή αναγνώριση μετά την συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία «The Pianist» (2002), που του χάρισε το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.  

Πρόσφατα ο Brody ολοκλήρωσε την παραγωγή της ταινίας της Searchlight «See Ηow they Run», με συμπρωταγωνιστές τους Saoirse Ronan και Sam Rockwell. Αυτό τον καιρό θα τον δούμε στην ταινία του Wes Anderson «The French Dispatch», που προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ των Καννών 2021. Πρωταγωνιστεί επίσης στην τηλεοπτική σειρά του Adam McKay και της HBO με θέμα τους Los Angeles Lakers στη δεκαετία του 1980, στην οποία δεν έχει ακόμα δοθεί τίτλος, όπου θα ερμηνεύσει τον θρυλικό προπονητή του μπάσκετ Pat Riley. Εμφανίζεται επίσης στην ταινία του Andrew Dominik «Blonde» για το Netflix, στη σειρά «Chapelwaite» για την Epix βασισμένη σε μυθιστόρημα του Stephen King όπως και στην τρίτη σεζόν της σειράς «Succession» της HBO.

Το Johnnie Walker είναι το υπ’ αριθμό ένα σκωτσέζικο ουίσκι παγκοσμίως (IWSR 2019), καθιστώντας την επωνυμία Johnnie Walker την πιο δημοφιλή μάρκα σκωτσέζικου ουίσκι στον κόσμο. Ανήκει στην εξαιρετική συλλογή αλκοολούχων ποτών της κορυφαίας εταιρίας Diageo, την οποία εκπροσωπεί και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιρειών Φωτιάδη.

Ανακαλύψτε τον κόσμο του JW στο facebook και στο instagram
 

Tags the walkers, Johnnie Walker, Adrien Brody, καμπάνια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9838 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3678 s // Total time: 2.3516 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X