Τζούλια Νόβα: Όσα αποκαλύπτει για τη γέννηση της κόρης της που έγινε στο σπίτι [εικόνα]


Τζούλια Νόβα: Όσα αποκαλύπτει για τη γέννηση της κόρης της που έγινε στο σπίτι [εικόνα]

\"Θα επέλεγα να το κάνω σε νοσοκομείο, ειδικά μετά από αυτό που έζησα με τίποτα\"

Στους επτά ουρανούς "πετάει" από το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου η Τζούλια Νόβα, μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια μίλησε στο okmag.gr για την εμπειρία και την απόφαση να φέρει στον κόσμο την κόρη της, από το σπίτι της, ενώ μας αποκάλυψε πως το μωρό ζύγιζε 3 κιλά και 100 γραμμάρια και ο τοκετός διήρκησε έξι ώρες.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Νόβα είπε: "Η εμπειρία ήταν αξέχαστη και μοναδική πραγματικά. Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο ωραίο. Μαζί μου ήταν ο σύζυγός μου και δυο μαίες. Δεν φοβήθηκα καμία στιγμή. Οι συγκεκριμένες μαίες έχουν ξεγεννήσει άλλα δυο παιδιά. Του αδερφού του συζύγου μου, οπότε τους είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και ήμουν χαλαρή. Παρόλο που το τοκετός κράτησε έξι ώρες, δεν θα πω ψέματα πόνεσα πολύ, αλλά θα το ξανάκανα. Νομίζω πως θα επέλεγα να το κάνω σε νοσοκομείο, ειδικά μετά από αυτό που έζησα με τίποτα.

Ήταν πολύ θετικό όλο το κλίμα, ήταν μοναδική εμπειρία. Τώρα που έχω γίνει μανούλα νιώθω ευτυχισμένη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα έτσι, περίμενα ότι θα μου έπαιρνε λίγο καιρό να μου βγει το μητρικό ένστικτο, παρόλα αυτά μόλις ακούμπησα τη μικρούλα πάνω μου έβαλα τα κλάματα[...]"

Tags gossip, showbiz, celebrities, τζουλια νοβα, διασημοι, γεννηση, κορης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9071 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2782 s // Total time: 3.1852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X