Kim Kardashian: Πέρασε τις εξετάσεις στη νομική...με την τέταρτη προσπάθεια!


Kim Kardashian: Πέρασε τις εξετάσεις στη νομική...με την τέταρτη προσπάθεια!

Το μήνυμα που έστειλε η ίδια και ο ενθουσιασμός της.

H Kim Kardashian τα τελευταία χρόνια είχε αποκαλύψει πως ήθελε διακαώς να γίνει δικηγόρος, ακολουθώντας τα επαγγελματικά βήματα του αείμνηστου πατέρα της και τελικά κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις.

Η Kim δεν έχει σπουδάσει νομική σε κάποιο κολέγιο, αλλά στις ΗΠΑ, σε ορισμένες πολιτείες όπως η Καλιφόρνια, μπορεί κανείς δίνοντας τα bar exams και μετά από μια μαθητεία σε νομική εταιρεία να πάρει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως δικηγόρος.

Η ίδια η Kim με μια ανάρτησή της στο instagram, όπου ποζάρει με μια εκπληκτική μπλε τουαλέτα, παραδέχτηκε πως χρειάστηκε να δώσει 4 φορές, τα τελευταία δύο χρόνια, τα baby exams μέχρι να τα καταφέρει και παράλληλα αποκάλυψε πως τη τρίτη φορά που έδωσε εξετάσεις, είχε νοσήσει με κορωνοϊό και είχε υψηλό πυρετό, αν και τονίζει πως δεν ψάχνει για δικαιολογίες.

Διαβάστε ακόμα: Kim Kardashian: Ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην της Kanye West παραλαμβάνοντας βραβείο στα People's Choice Awards

Παράλληλα η Kim τονίζει στην ανάρτησή της πως πλέον αντικρίζει τον εαυτό της στον καθρέφτη και νιώθει περήφανη και εξηγεί πως όταν αποτύγχανε στις εξετάσεις δεν το έβαζε ποτέ κάτω και απλά διάβαζε ακόμα περισσότερο.

Η Kim στην ανάρτησή της εξηγεί πως θα πρέπει να περάσει ένα ακόμη bar exam μέχρι να φτάσει στον στόχο της και ευχαρίστησε τους καθηγητές της, ενώ έγραψε πως γνωρίζει πως ο μπαμπάς της θα ήταν περήφανος για αυτή.

Πηγή:sigmalive.mag

Tags gossip, showbiz, celebrities, kim kardashian, διασημοι, ΝΟΜΙΚΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5148 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4613 s // Total time: 2.9761 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X