Ο Chris Noth μιλά για τον θάνατο του Mr Big στο reboot του “Sex and the city”


Ο Chris Noth μιλά για τον θάνατο του Mr Big στο reboot του “Sex and the city”

Έδωσε συνέντευξη στη Vogue και έλυσε την απορία που έχουμε όλοι!  

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε ο θάνατος ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς “Sex and the city” στο πρώτο επεισόδιο του reboot της σειράς “And just like that”.

Ο λόγος, βεβαίως για τον Mr Big κατά κόσμο Chris Noth ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Vogue” ανέλυσε τη σκηνή του θανάτου του από ανακοπή καρδιάς και έλυσε σε όλους την απορία που μονοπωλεί στα social media στα fan pages της σειράς γιατί η σύζυγός του Carrie Bradshaw δεν κάλεσε για βοήθεια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

“Ξέραμε ότι έπρεπε να το έχουμε αυτό. Να μην πεθάνω μόνος μου στο μπάνιο. Έπρεπε να υπάρξει εκείνη η τελευταία στιγμή, χωρίς λόγια, χωρίς διάλογο, μόνο ένα βλέμμα και νομίζω πως ο δημιουργός το έκανε τόσο όμορφα”, εξομολογήθηκε ο 67χρονος ηθοποιός.

“Ήταν πολύ σημαντικό και για τους δυο μας να βρούμε έναν τρόπο να ζήσουμε αυτή την τελευταία στιγμή μαζί, όχι να μπει και να με βρει νεκρό στο μπάνιο”, συνέχισε ο Noth. "Αυτό ήταν απαραίτητο για μένα προκειμένου να επιστρέψω. Και τα υπόλοιπα είναι απλώς χημεία με την Sarah Jessica. Γνωριζόμαστε πολύ καιρό”, κατέληξε. 

Ο πρωταγωνιστής μιλώντας για την αντίδρασή του όταν έμαθε τι επιφύλασσε για εκείνον το σενάριο, είπε: “Όταν ήμασταν σε συζητήσεις σχετικά με αυτό - επειδή στην αρχή διέφευγα ακόμη και την ιδέα να επιστρέψω και να πεθάνω - ήταν σαν, "Λοιπόν, όπως βγει, ξέρεις; […] Πάντα ξέρω ότι θα με φρόντιζε ο Michael Patrick King, στη συγγραφή, στα γυρίσματα και στο μοντάζ, οπότε ένιωθα πολύ άνετα με το θάνατο”.
 

Tags chris noth, Sex and the City, showbiz, gossip, just like that


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9885 s (249 Queries.) // Parse time: 0.6050 s // Total time: 2.5935 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X