Ο νεαρός Κύπριος τραγουδιστή είναι full in love και δεν το κρύβει.
Καλεσμένος στο PRO-SHOW Podcast με παρουσιαστές τον Ανδρέα Πογιατζή και τον Πανίκο Χατζηλιασή βρέθηκε την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου ο Λούκας Γιώρκας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.
Αρχικά ο τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν ζευγάρι με την Έλλη Κοκκίνου επισημαίνοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς δεν του αρέσει να μπλέκει τα επαγγελματικά με τα προσωπικά.
Κατόπιν, ο κ. Χατζηλιασής αναφέρθηκε ονομαστικά στη σύντροφο του τραγουδιστή, Βασιλική με εκείνον να απαντά: “Είσαι ενημερωμένος. Είμαστε πολύ καλά. Είμαι καλά”, ενώ απαντώντας στο ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς σύντομα, ανέφερε: “Είναι πολύ νωρίς ακόμα”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (2.47):