Πώς θα κατορθώσεις να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις;


Πώς θα κατορθώσεις να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις;

Η Τζιλ Δούκα, life coach, σε συμβουλεύει πώς να το πετύχεις.   

Η βάση του να γίνεις αυτό που θέλεις και φαντάζεσαι για εσένα στη ζωή σου είναι πρώτα απ’ όλα να ξέρεις τι θέλεις! Υπάρχουν όμως πολλές φάσεις στη ζωή μας που ίσως αυτό να μην είναι ξεκάθαρο!

Και έτσι έρχεται η ερώτηση πώς θα γίνω αυτό που θέλω, αν δεν ξέρω τι θέλω; Αρχικά, αυτό που θα σου πω είναι πως είναι ΟΚ να μην ξέρεις τι θέλεις! Είναι πραγματικά ΟΚ και είναι τέλειο! 

Το life coaching όμως δεν θα σου δώσει ποτέ μια έτοιμη απάντηση, αλλά μέσα από ερωτήσεις θα προσπαθήσει να βρει τις δικές σου απαντήσεις και τη δική σου αλήθεια! Γι’ αυτό θα σου κάνω κάποιες ερωτήσεις μέσα από τις οποίες μπορείς να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου και να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις, ώστε να πας προς αυτή την κατεύθυνση!

Αρχικά, θέλω να σε ρωτήσω ποια είναι τα καλύτερα σου;

Ποιες είναι αυτές οι πέντε δραστηριότητες με τις οποίες γεμίζεις χαρά; Ποια είναι εκείνα με τα οποία όταν καταπιάνεσαι νιώθεις ότι περνάς τον πιο ωραίο σου χρόνο; Ποια είναι τα καλύτερα πράγματα μέσα στην ημέρα σου; Ακόμα και αν η απάντηση σε αυτό είναι το να βγαίνεις μια βόλτα σε ένα συγκεκριμένο καφέ ή να παίζεις ένα video game, είναι τέλειο! Βρες τα πέντε καλύτερά σου και κατάγραψέ τα σε ένα χαρτί.

Το επόμενο βήμα είναι να βρεις τα δυνατά σου σημεία!

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σου; Απευθύνσου σε φίλους, στην οικογένειά σου ή ακόμα και στους συναδέλφους σου και ζήτησέ τους να γράψουν για εσένα πέντε επίθετα. Είναι σημαντικό να τονίσεις πως θέλεις να γράψουν πέντε θετικά επίθετα.

Το feedback που θα πάρεις από εκείνους σίγουρα θα σου είναι πολύ ενδιαφέρον και ίσως ανακαλύψεις και πράγματα που δεν φανταζόσουν!

Το τρίτο σημαντικό βήμα είναι το όραμά σου

Βρες το όραμά σου για τη ζωή! Είναι σημαντικό να έχεις όλα τα κατάλληλα εργαλεία που θα σε κάνουν να βρεις και να οργανώσεις ακριβώς το όραμά σου! Στο site μας θα βρεις εντελώς δωρεάν το κατάλληλο εργαλείο για να καταγράψεις το όραμά σου και να μπορέσεις να πορεύεσαι με αυτό!

Αφού έχεις κάνει όλα αυτά τα βήματα, συγκέντρωσε όλα όσα έχεις καταγράψει. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου, χαλάρωσε και άρχισε να διαβάζεις όλη αυτή την ανατροφοδότηση. Τι βλέπεις μέσα σε όλα αυτά; Τι νιώθεις; Τι θεωρείς πώς πρέπει να κρατήσεις από όλα αυτά;

Μήπως τώρα είναι λίγο πιο ξεκάθαρο τι είναι αυτό που θέλεις;

Να θυμάσαι πως είσαι μια επιλογή μακριά, από αυτό που θέλεις να γίνεις!

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!

Τζιλ Δούκα ΜCC, MBA

Facebook: Jill and Nikolas Life Coaching

Instagram: @JillandNikolas

Website: https://jillandnikolas.com

Tags τζιλ δουκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3636 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3005 s // Total time: 2.6641 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X