Weekend gateway στην Αθήνα!


Weekend gateway στην Αθήνα!

\"a mini christmas..magic escape\"

Μερικές φορές αυτό που χρειάζεσαι για να ξεφύγεις λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να αναζωογονηθείς ψυχικά είναι να αλλάξεις παραστάσεις έστω και για 1-2 μέρες.  Εμείς αυτό κάναμε και σας εγγυόμαστε ότι δούλεψε! 

Μαζί με τη Γιώτα Δαμιανού ταξιδέψαμε στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο και εκεί συναντήσαμε τα αγόρια μας καθώς είχανε πάει μερικές ημέρες νωρίτερα. 

Με το που κατεβήκαμε απλά κοιταχτήκαμε και δεν χρειάστηκε να πούμε και πολλά.  Κρύο!  Έκανε πολύ κρύο!

Καθώς ήμασταν στο αυτοκίνητο και κατευθυνόμασταν προς το κέντρο της Αθήνας, κοίταζα έξω από το παράθυρο τους στολισμένους δρόμους και τα σπίτια, τους ανθρώπους να περιπλανιούνται ανέμελοι και εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα. Ναι, εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως είναι ποιο κοντά από ποτέ η ομορφότερη ημέρα του χρόνου. 

Για τις επόμενες δύο ημέρες απλά κάναμε βόλτες στα όμορφα στενά της πόλης, πήγαμε θέατρο, φάγαμε ωραίο φαγητό και γελάσαμε πολύ.  Ξέρεις δεν χρειάζεται να κάνεις έξαλλα πράγματα για να περάσεις όμορφα. 

Γυρίσαμε λοιπόν γεμάτα από όμορφες στιγμές και αναμνήσεις που θα κρατάμε μια ζωή στο μυαλό μας! Όσο για τα ευτράπελα της Γιώτας, θα σας τα πω άλλη φορά!

Love,

K.

xx

Tags showbiz, blog, Κλέλια Γιασεμίδου, Αθηνα, Ταξιδι, γιωτα δαμιανου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9477 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3615 s // Total time: 2.3092 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X