Ένταση μεταξύ Χαλκιά και Μαλέσκου – Η απάντηση του γιου του ηθοποιού! 


Ένταση μεταξύ Χαλκιά και Μαλέσκου – Η απάντηση του γιου του ηθοποιού! 

Τι συνέβη στην εκπομπή και η αντίδραση του γιου του ηθοποιού δημόσια.   

Ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου και έγινε χαμός on air, αφού ο ηθοποιός εισέβαλε εκνευρισμένος στο πλατό.

Ο Τάσος Χαλκιάς περίμενε σχεδόν μία ώρα για να βγει στην εκπομπή και εκνευρίστηκε… Σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας απαντούσε με «καρφιά» και η Ιωάννα προσπαθούσε να διαχειριστεί την κουβέντα, ώσπου κατάλαβε γιατί ήταν εκνευρισμένος ο ηθοποιός!

Ένταση ανάμεσά τους υπήρχε όση ώρα ήταν ο ηθοποιός στον αέρα με την παρουσιάστρια να λέει στο φινάλε: "Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν το σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα. Έχω πετάξει όλα τα θέματα για να σας συναντήσω".

Μετά το τέλος της εκπομπής, ο γιος του ηθοποιού, Άρης Χαλκιάς απάντησε για την στάση του πατέρα του στο Love It μέσω instagram.

"Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι΄αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε", έγραψε στο instagram ο Άρης Χαλκιάς!

Πηγή: gossip-tv.gr 
 

Tags Τάσος Χαλκιάς, αρης χαλκιας, γιος, ιωαννα μαλεσκου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2586 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5126 s // Total time: 2.7713 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X