Γνωστή Κύπρια γιόρτασε τα γενέθλια της με τον Σάκη Ρουβά! [εικόνες & βίντεο]


Γνωστή Κύπρια γιόρτασε τα γενέθλια της με τον Σάκη Ρουβά! [εικόνες & βίντεο]

Τα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε!  

Ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων με παραμυθένιο άρωμα διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης, 29 Δεκεμβρίου, η Χριστίνα Παναγή στη Λεμεσό.

Η γνωστή fashion influencer έγινε 30 ετών και το γιόρτασε με την οικογένεια και τους αγαπημένους της φίλους αλλά και αρκετούς επώνυμους που παρευρέθηκαν.

Η λαμπερή οικοδέσποινα έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ, επιλέγοντας να φορέσει ένα φόρεμα χειροποίητο με κρύσταλλα και sparkling λεπτομέρειες, δημιουργία της ταλαντούχας σχεδιάστριας Βικτώριας Σαρρή ενώ το hair look της επιμελήθηκε ο Χρίστος Αρτεμίου. 

Όσον αφορά στο κομμάτι της διασκέδασης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς με την ομάδα του βρέθηκε στην Κύπρο για το πάρτι των γενεθλίων. Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να διασκεδάζει τους παρευρισκόμενους  ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του.

Η υπέροχη διακόσμηση είχε σκηνικό με θέμα το "Winter Wonderland" όπου δημιουργήθηκε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα με κρύσταλλα και χιονισμένα δέντρα την οποία ανάλαβε ή εταιρεία Splendid Events. Δείτε πιο κάτω τα σχετικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε:  

Photo Credits: Louis Gabriel.
 

Tags χριστινα παναγη, CHRISTINE PANAGI, διασημοι, πάρτι, σακης ρουβας, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0880 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4705 s // Total time: 2.5585 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X