Kate Middleton: Πως επέλεξε να της ευχηθεί η βασιλική οικογένεια για τα γενέθλιά της;


Kate Middleton: Πως επέλεξε να της ευχηθεί η βασιλική οικογένεια για τα γενέθλιά της;

Έκλεισε τα 40!

Η Kate Middleton γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της με τρία νέα επίσημα πορτρέτα της που συζητήθηκαν αρκετά αφού έδειχναν ένα διαφορετικό και πολύ ανανεωμένο πρόσωπο της δημοφιλούς δούκισσας.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William και μητέρα τριών παιδιών, δέχτηκε τις ευχές όλης της βασιλικής οικογένειας μέσα από τα social media με τη βασίλισσα Ελισάβετ να κάνει την αρχή και να της εύχεται με μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της βρετανικής μοναρχίας στο Instagram.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Ελισάβετ: Δεν θα πιστεύετε τι απαγόρευσε στον Πρίγκιπα William να κάνει

Η βασίλισσα μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία της με την Kate αλλά και μία που τη δείχνει με τα παιδιά της, γράφοντας "Εύχομαι στη δούκισσα του Cambridge Χαρούμενα 40α γενέθλια σήμερα".

 

 

O πρίγκιπας Κάρολος ευχήθηκε στην Kate μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία, μια φωτογραφία της με την βασίλισσα Ελισάβετ και την Καμίλα Πάρκερ αλλά και μία που αναδεικνύει το όμορφο χαμόγελό της

Η δούκισσα του Cambridge γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της όπως και πέρυσι που εξαιτίας των περιορισμών κατά της πανδημίας είχε κάνει ένα μικρό πάρτι με τσάι στο εξοχικό της σπίτι στο Norfolk.

 

 

Πηγή:harpersbazaar.gr

Tags Kate Middleton, γενεθλια, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4574 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2297 s // Total time: 2.6872 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X