Φουρέιρα για Μποτία: “Γυρνάω απότομα και τον κοιτάω και λέω “Να ‘ναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”


Φουρέιρα για Μποτία: “Γυρνάω απότομα και τον κοιτάω και λέω “Να ‘ναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο”

Δεν έχει υπάρξει ποτέ πιο αποκαλυπτική για τον σύντροφό της η εκρηκτική τραγουδίστρια.  

Καλεσμένη στο κανάλι του Fipsterr κατά κόσμο Φίλιππος Ιωάννου, βρέθηκε η Ελένη Φουρέιρα, συμμετέχοντας στο “Θάρρος ή Αλήθεια”.

Κάποιες από τις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει η τραγουδίστρια αναφέρονταν στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, για τον οποίο ήταν ιδιαίτερα διαχυτική στα λόγια της. 

“Είμαι πάρα πολύ καλά. Πάρα πολύ ευτυχισμένη. Πάρα πολύ ευτυχισμένη. Πάντα μου λείπε, ένας άνθρωπος που δεν είναι μαζί σου και η δουλειά του είναι στο εξωτερικό δεν γίνεται να μην σου λείπει [...] Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει πολύ εξωτερικά, είναι όμορφος πολύ. Και μετά από τόσα χρόνια είναι στιγμές που γυρνάω απότομα και τον κοιτάω και λέω “Παναγιά μου να ‘ναι καλά η μάνα σου, που σε έκανε τόσο όμορφο”. Λέω δεν μπορεί να είναι τόσο όμορφος, δεν γίνεται. Για τα δικά μου μάτια. Μου αρέσει πολύ στον χαρακτήρα του ότι δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος και πολύ δοτικός με τους φίλους μου”, εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια για τον αγαπημένο της. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (2.30 & 4.50): 


 

Tags Ελένη Φουρέιρα, διασημοι, Αλμπέρτο Μποτία, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8390 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5439 s // Total time: 3.3830 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X