Bella Hadid: Συγκινεί αναφερομένη στη μάχη της με την ψυχική υγεία


Bella Hadid: Συγκινεί αναφερομένη στη μάχη της με την ψυχική υγεία

Το μοντέλο της Victoria’s Secret είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την ψυχική της υγεία.

Μιλώντας στο “WSJ Magazine”, η 25χρονη Bella Hadid αποκάλυψε ότι βρισκόταν «σε τόσο περίεργο μέρος ψυχικά» που ήταν πολύ περίπλοκο για εκείνη «να βγει από το σπίτι και να φορέσει τα ρούχα της, ειδικά με το άγχος των φωτογράφων να είναι έξω».

«Τον τελευταίο χρόνο, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να μάθω ότι ακόμα κι αν οι άνθρωποι μιλούν για το στυλ μου ή αν τους αρέσει ή αν δεν τους αρέσει, δεν έχει σημασία, γιατί είναι το στυλ μου. Όταν φεύγω από το σπίτι το πρωί, αυτό που σκέφτομαι είναι: Αυτό με κάνει χαρούμενη; Νιώθω καλά σε αυτό και νιώθω άνετα, επισήμανε η καλλονή της μόδας.

Το μοντέλο της Victoria’s Secret είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την ψυχική της υγεία μέσω Instagram, αποκαλύπτοντας ότι «υπέφερε από ακραία κατάθλιψη και άγχος» για το μεγαλύτερο μέρος της εφηβικής και ενήλικης ζωής της. «Το κοινωνικό μου άγχος ήταν κάτι που σιγά-σιγά με έπιασε καθώς έφτασα στα είκοσί μου. Έγινε πιο δύσκολο για μένα να βγαίνω έξω χωρίς να πιω ούτε ένα ποτό για να ηρεμήσω τα νεύρα μου, κάτι που με έκανε να μην θέλω να βγαίνω καθόλου. Έτσι απλά έπεφτα σε χειμερία νάρκη», υπογράμμισε και εξήγησε ότι η η πίεση της ζωής και το απαιτητικό ωράριο της δουλειάς της την είχε εξουθενώσει!

Διαβάστε ακόμα: Δακρυσμένη η Bella Hadid στο instagram συγκλονίζει τους εκατομμύρια followers της! [εικόνες]

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Bella Hadid εξήγησε γιατί αποφάσισε τον περασμένο Νοέμβριο να δημοσιεύσει μια σειρά από selfies της να κλαίει.

«Θα είχα πραγματικά καταθλιπτικά επεισόδια και η μαμά μου ή ο γιατρός μου θα με ρωτούσαν πώς είμαι και αντί να πρέπει να απαντήσω με μήνυμα, θα τους έστελνα απλώς μια φωτογραφία. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για μένα εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να εξηγήσω πώς ένιωθα».

Μάλιστα, με ειλικρίνεια συμπλήρωσε: «Θα είχα απλώς έναν βασανιστικό και εξουθενωτικό ψυχικό και σωματικό πόνο και δεν θα ήξερα γιατί. Αυτό συνέβη τα τελευταία τρία χρόνια», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι όταν δημοσίευσε τις φωτογραφίες, ήταν «για να βεβαιωθεί ότι όποιος ένιωθε έτσι ήξερε ότι ήταν οκ να νιώθει έτσι. Ένιωσα ότι ήταν απλώς καλό για μένα να μπορώ να πω την αλήθεια μου. Και κάποια στιγμή δεν μπορούσα να δημοσιεύσω ωραίες όμορφες φωτογραφίες πια. Το είχα ξεπεράσει».

Πηγή:grhello

Tags gossip, showbiz, celebrities, hollywood, BELLA HADID, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0242 s // Total time: 0.0246 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X