Θεόδουλος Κουλλαπή: Η συγκλονιστική περιγραφή του για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό [βίντεο]


Θεόδουλος Κουλλαπή: Η συγκλονιστική περιγραφή του για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό [βίντεο]

“Είμαι στο σπίτι με οξυγόνο”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Θεόδουλος Κουλλαπή πέρασε πρόσφατα μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του, όταν νόσησε με κορωνοϊό, όπου χρειάστηκε για κάποιες ημέρες να νοσηλευτεί και μάλιστα μία ημέρα πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, εισήχθη και η μητέρα του με κορωνοϊό.

Ο ίδιος μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης, 25 Ιανουαρίου στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” εξομολογήθηκε το πώς βίωσε εκείνος και η οικογένειά του τη συνθήκη αυτή.

“Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλύτερη, Είμαι με οξυγόνο στο σπίτι αλλά το βάζω όταν χρειαστεί. Το να είσαι σπίτι είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα από το να είσαι στο νοσοκομείο. Έχω χρόνιο άσθμα και κάποια άλλα θέματα υγείας, κάποιες αρρυθμίες […] Έπεσε απότομα το οξυγόνο μου, δεν μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου, είχα αίσθηση λιποθυμίας και θεώρησα σωστό να καλέσουμε ασθενοφόρο. Έκανα πέντε μέρες στο νοσοκομείο […] Ήταν περίεργο με τη μητέρα μου για τον λόγο ότι ενώ νοσούσα και ήμουν μέσα στο νοσοκομείο την έφεραν και αυτήν, την έβαλαν στον διπλανό θάλαμο, την επόμενη ημέρα εγώ θα έφευγα κι αυτή θα έπρεπε να μείνει. Δόξα τον Θεό δεν ταλαιπωρήθηκε πολλές ημέρες ούτε και η ίδια”, αποκάλυψε. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags θεοδουλος κουλλαπη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1079 s (227 Queries.) // Parse time: 1.5442 s // Total time: 4.6521 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X