DIY time: Φτιάξε μόνη σου αντιοξειδωτική μάσκα προσώπου με καφέ


DIY time: Φτιάξε μόνη σου αντιοξειδωτική μάσκα προσώπου με καφέ

Πες αντίο στις τοξίνες και την αφυδάτωση.

Γνωρίζουμε ήδη αρκετούς τρόπους με τους οποίους η ρύπανση μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας. Αλλά δεν τελειώνει εκεί - η ρύπανση μπορεί επίσης να είναι η αιτία πολλών δερματικών παθήσεων όπως η ακμή, το έκζεμα, η ψωρίαση και άλλα. Συμβάλλει ακόμη και στη γήρανση του δέρματος! Σε συνδυασμό με τις κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα, είναι η χειρότερη περίοδος για το δέρμα μας. Ακόμα κι αν καταφέρεις να αποφύγεις τις πιο σοβαρές παθήσεις, το δέρμα σου μπορεί να εξακολουθεί να είναι ξηρό και να έχεις φαγούρα και ερεθισμό. Ο κρύος καιρός και τα χαμηλά επίπεδα υγρασίας αφήνουν τον αέρα ξηρό, ο οποίος στη συνέχεια κλέβει την υγρασία από το δέρμα.

Το λαμπερό δέρμα μπορεί να φαίνεται σαν ένα μακρινό όνειρο σε αυτές τις περιόδους. Αλλά ευτυχώς, οι κουζίνες μας είναι εξοπλισμένες με όλα όσα χρειαζόμαστε για να το πετύχουμε, παρά τις πιθανότητες. Απομάκρυνε τις τοξίνες και χάρισε βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σου με μια μάσκα προσώπου με καφέ.

Θα χρειαστείς:

1 κ.γ. φρέσκο αλεσμένο καφέ

1 κ.γ. σκόνη κακάο

1 κ.γ. μέλι

1 κ.γ. γάλα

Ανακάτεψε όλα τα υλικά σε ένα μπολ για να σχηματιστεί μια πάστα. Εφάρμοσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και ασε τη να δράσει για 20 λεπτά. Στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Οφέλη: Ο καφές προλαμβάνει την ακμή και διεγείρει τη ροή του αίματος, φωτίζει την επιδερμίδα και μειώνει το πρήξιμο. Η σκόνη κακάο είναι ένα πλούσιο αντιοξειδωτικό και έτσι επανορθώνει το κατεστραμμένο δέρμα.

Tags beauty, diy face mask, COFFEE MASK, skincare, face, Ομορφια, μάσκα προσωπου, ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7707 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3039 s // Total time: 2.0746 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X