Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Σε τι φάση βρίσκεται επτά μήνες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός της!


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Σε τι φάση βρίσκεται επτά μήνες αφότου έγινε γνωστός ο χωρισμός της!

 Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας και οι προτεραιότητές της 

Πιο ανανεωμένη από ποτέ άλλοτε, εμφανίζεται καθημερινά μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Η Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, δεν σταματά να μοιράζεται μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής, κρατώντας έτσι αμείωτο το ενδιαφέρον μας. 

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μας έβαλε πρώτη φορά στο υπνοδωμάτιο του νέου της σπιτιού! [εικόνες]

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου επτά μήνες αφότου μάθαμε για τον χωρισμό της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα του "Βeautiful People" και της δημοσιογράφου, Ηλέκτρας Στασινοπούλου, περνάει τα πρωινά της στην Λευκωσία για τις ανάγκες της σχολής της "CEFW", ενώ τα απογεύματα βρίσκεται στην Λεμεσό, όπου έχει μετακομίσει τους τελευταίους 3 μήνες στον δικό της χώρο, τη διακόσμηση μάλιστα του οποίου έχει αναλάβει η ίδια. 

Μάλιστα όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, άτομο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας, αναφέρει πως παρά το καθημερινό της τρέξιμο, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, είναι σε πολύ καλή φάση, ενώ προσθέτει η ίδια πηγή: "Μπορεί να αγαπά τη δουλειά της, αλλά προτεραιότητα πάντα είναι τα δυο παιδιά της, Αριάδνη και Νικόλας".

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Κωνσταντίνα Ευριπίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3105 s (231 Queries.) // Parse time: 0.1791 s // Total time: 2.4896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X