Γιωρίκας Πιλίδης: Mίλησε για το επεισόδιο με τον Γιώργο Κατσαούνη στο "Survivor" [βίντεο]


Γιωρίκας Πιλίδης: Mίλησε για το επεισόδιο με τον Γιώργο Κατσαούνη στο "Survivor" [βίντεο]

\"Για να φτάσω σε αυτό το σημείο, τα μάζευα πολύ καιρό - Δεν άντεξα\"

Καλεσμένος στην χθεσινή εκπομπή του "Καλό Μεσημεράκι" βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο reality επιβίωσης " Survivor", λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του 

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων και πρωταθλητής της Ελεύθερης Πάλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε αυτόν και τον Γιώργο Κατσαούνη, μετά την νίκη των Διάσημων σε αγώνισμα, αφού μια φράση του Γιώργου Κατσαούνη προς τον Βαλάντη, έκανε τον Γιωρίκα Πιλίδη να αντιδράσει και να του πει “να μην μιλάει”.

Διαβάστε ακόμα: Επέστρεψαν στην Ελλάδα ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιωρίκας Πιλίδης [εικόνες]

Με τους δυο αντίπαλους παίκτες να σηκώνονται από τους πάγκους απειλητικά ο ένας προς τον άλλον, με τους συμπαίκτες τους να τους συγκρατούν. 

Συγκεκριμένα για αυτό το περιστατικό σχολίασε: "Ήταν άσχημη εικόνα κι έφτασα σε αυτό το σημείο γιατί τα μάζευα πολύ καιρό, και με άσχημο τρόπο. Με πείραζε συνέχεια. Είχε βρει το κουμπί μου. Τα μάζευα ώσπου δεν άντεξα άλλο. Αλλά πάλι καλά τελείωσε εκεί, ήρεμα. Όταν σε τσιγκλάει ο άλλος, τι να του πεις; Μη το κάνεις; Δεν ξέρει ότι δεν πρέπει να το κάνει; Η ομάδα του τού έλεγε “τι κάνεις;"

Επίσης ο Γιωρίκας Πιλίδης έκανε σαφές το γεγονός πως το οικονομικό κομμάτι έπαιξε μεγάλο ρόλο για να πει το ναι στο "Survivor". Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο πιο κάτω [01:30]

 

 

 

 

Tags διασημοι, γιωρικας πιλιδης, gossip, showbiz, celebrities, γιωργος κατσαουνης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4793 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5114 s // Total time: 2.9907 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X