Ιδιαίτερες προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την Intimissimi


Ιδιαίτερες προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου από την Intimissimi

Η θηλυκότητα και ο ρομαντισμός πρωταγωνιστούν στη συλλογή.   

Η αγάπη και ο έρωτας έχουν την τιμητική τους αυτόν τον μήνα καθώς στα μέσα του μήνα γιορτάζεται η κατ’ εξοχήν ημέρα του έρωτα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Η Intimissimi για άλλη μία χρονιά μέσα από τη συλλογή της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 επέλεξε να γιορτάσει την ημέρα της αγάπης με την πιο σημαντική, ίσως, εκδοχή της. Την αγάπη προς τον ίδιο μας τον εαυτό. 

Η νέα συλλογή Intimissimi Valentines αποτελεί ένα κράμα ρομαντισμού, θηλυκότητας και τόλμης τα οποία είναι βασικά συστατικά των items που την αποτελούν. Το μονόχρωμο μαύρο πρωταγωνιστεί στη συλλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχει ως θέμα “noir”. 

Η καμπάνια του ιταλικού brand αποπνέει γοητεία και αυτοπεποίθηση παρουσιάζοντας δύο γυναίκες να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης σε μία ρετρό έπαυλη στο Beverly Hills εκφράζοντας ελεύθερα τον δικό τους μοναδικό και προσωπικό τρόπο ύπαρξης. 

Τα κομμάτια της συλλογής “κλέβουν” τις εντυπώσεις και μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Ρομαντική σαγήνη

Η σειρά Heart Beat επικεντρώνεται στον εκλεπτυσμένο ρομαντικό αισθησιασμό και εκφράζεται μέσα από μια απόλυτα ισορροπημένη αλληλεπίδραση διάφανων και αδιάφανων μπουκέτων από λουλουδάτη δαντέλα που διαγράφουν σαγηνευτικές γραμμές πάνω στο σώμα. 

Εκλεπτυσμένη κομψότητα

Στη σειρά Jolie Poesie απροσδόκητες λεπτομέρειες θα εντυπωσιάσουν όσους αγαπούν να θαμπώνουν με εκλεπτυσμένες τελικές πινελιές. Μαργαριτάρια διακοσμούν τις τιράντες και λεπτομέρειες στολίζουν τα σλιπ από το σετ δαντέλας, με εκλεπτυσμένα σχήματα και υφές. 

Dreamy 

Fly me to the Moon. Η σειρά που εμπνέει το όνειρο. Παρουσιάζει λεπτό κέντημα φτερών σε ελαφρύ, αιθέριο τούλι και είναι ιδανική για όσους δεν σταματούν ποτέ να αναζητούν νέα στυλ και τάσεις. 

As sexy as it gets!

Τέλος, τα σετ της σειράς Feeling Sexy συνδυάζουν ένα μείγμα από λουλουδάτη δαντέλα και στρατηγικά τοποθετημένα σταυρωτά λουριά που αποπνέουν καθαρό αισθησιασμό.

Η συλλογή αποτελείται από ποικιλία στιλ και μεγεθών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες της σιλουέτας και αισθητικής κάθε γυναίκας. 

Tags Intimissimi, αγιος βαλεντινος, μόδα, fashion, brand, shopping, intimissimi valentines


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9705 s (234 Queries.) // Parse time: 1.3850 s // Total time: 4.3555 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X