Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

Κριός

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

Ταύρος

Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση.  Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε.

Δίδυμοι

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά. Υπάρχουν όμως οι ενδείξεις ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή!

Καρκίνος

Προκλήσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα! Για να έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά και συστηματικά. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στους στόχους σας, μια και είναι εξωπραγματικοί ή απροσδιόριστοι. Μια καινούργια πόρτα ανοίγεται σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι τελείως καινούργιο.

Λέων

Θα αντιμετωπίσετε πιθανόν κάποια οικογενειακά θέματα που θα απαιτήσουν προσεκτικό χειρισμό, υπομονή και διπλωματία. Η διαίσθηση σας θα σας οδηγήσει στον σωστό δρόμο… Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε.

Παρθένος

Αντικειμενικότητα και αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας. Διαφορετικά θα βλάψετε τις σχέσεις σας και κινδυνεύετε να απομακρύνετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Για να κατακτήσετε την κορυφή σ΄ αυτό που κάνετε θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ ενέργεια, σοβαρή σκέψη, πρωτοτυπία και καλή οργάνωση. Ένα ξαφνικό γεγονός σας βγάζει έξω από τα καθιερωμένα…

 Ζυγός

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική. Επικεντρώστε ωστόσο την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες. Στις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα.

Σκορπιός

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες πίσω από την πλάτη σας. Καλύτερα να προσέχετε τους συνεργάτες σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Με προσεκτικά ζυγισμένες κινήσεις και διπλωματία θα μπορέσετε να αποφύγετε την εμπλοκή σας σε βυζαντινές δολοπλοκίες που θα δείτε να εξελίσσονται γύρω σας…

Τοξότης

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

Αιγόκερως

Να έχετε πάντοτε κατά νου, και ειδικά σήμερα, ότι όταν είστε μέλος μιας ομάδας εργασίας, δεν υπάρχει το «εγώ». Εάν διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με ότι σας έχει ανατεθεί, δεν είναι κακό να ζητήσετε την βοήθεια των άλλων μελών της ομάδας. Μέσα από τη κοινή δράση θα έρθει η επιτυχία αλλά και η αναγνώριση των ταλέντων και δυνατοτήτων σας, που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Αποφύγετε να σηκώσετε βάρη σήμερα, αλλά και το φλερτ με άτομα που δεν γνωρίζετε, καθώς τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν αρκετά δυσάρεστα για σας στο μέλλον.

Υδροχόος

Μην υπεραναλύετε τα γεγονότα αλλά και τις πληροφορίες που θα φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα, γιατί δεν θα καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, καθώς αντιλαμβάνεστε μόνο μερικά ψήγματα από αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα. Στρέψτε την προσοχή σας στο να μάθετε καινούργια πράγματα, τόσο για τη δουλειά σας, όσο και για την προσωπική σας βελτίωση, την πνευματική. Προσέξτε τα έξοδα σας και πάνω από όλα, δώστε προσοχή στην διαίσθηση σας κατά την διάρκεια της μέρας.

Ιχθείς

Αποφύγετε σήμερα την βιασύνη, όταν πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο η μέρα να αποδειχτεί καταλυτικής σημασίας για την προσωπική σας ζωή, φίλοι Ιχθείς. Όσοι βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν σας εκφράζει πλέον, σήμερα μπορεί να αποφασίσετε να την τερματίσετε. Αντίθετα, όσοι είστε ελεύθεροι, σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Θα πρέπει απλά να είστε σίγουροι ότι οι κινήσεις σας δεν υπαγορεύονται από τα συναισθήματα της στιγμής, άλλα είναι προϊόν μακροχρόνιας και ώριμης σκέψης.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr 

Tags προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις, ζωδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4416 s (247 Queries.) // Parse time: 0.4041 s // Total time: 2.8457 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X