Ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε πρώτη φορά στη συμμετοχή του αδερφού του στο “Survivor” [βίντεο]


Ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε πρώτη φορά στη συμμετοχή του αδερφού του στο “Survivor” [βίντεο]

“Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor”  

Καλεσμένος μέσω skype βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς το μεσημέρι της Κυριακής, 6 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Ο τραγουδιστής κλήθηκε να αναφερθεί στον αδερφό του, Απόστολο ο οποίος συμμετέχει στην ομάδα των “Διασήμων” στο φετινό “Survivor” που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ καθώς επίσης σχολίασε και την αφιέρωση που του έκανε πρόσφατα από τον Άγιο Δομίνικο.

Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος. Ζηλεύω πάρα πολύ, θα ήθελα να είμαι εκεί, να παίζω, να είμαι μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να ξανακοιμηθώ στα σανίδια. Ήταν πολύ συγκινητική η αφιέρωση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος Έλληνας σταρ. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο (8:20):

 


 

 

Tags σακης ρουβας, αποστολος ρουβας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9460 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2984 s // Total time: 3.2444 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X