3+1 tips για να φορέσεις το έντονο χρώμα όπως οι fashionistas


3+1 tips για να φορέσεις το έντονο χρώμα όπως οι fashionistas

Tα έντονα χρώματα είναι η τάση της σεζόν.

Όσον αφορά στις τάσεις της φετινής άνοιξης, σχεδιαστές και οίκοι μόδας αφουγκράστηκαν αυτή την ανάγκη των γυναικών για χρώμα και ανέδειξαν τα έντονα χρώματα ως τα κορυφαία color trends της σεζόν. Το πορτοκαλί, το πράσινο, το μοβ, το κόκκινο, το κίτρινο, το γαλάζιο είναι μερικά από τα χρώματα που θα μας απασχολήσουν τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Ακολουθούν 4 styling tips για το πώς να τα φορέσεις:

#1

Χρώμα στα αξεσουάρ: Mην κάνεις αγορές σε ρούχα με έντονα χρώματα χωρίς να είσαι σίγουρη πως σου αρέσουν. Ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να το ανακαλύψεις είναι να επενδύσεις σε αξεσουάρ με έντονα χρώματα. Ένα ζευγάρι γόβες σε φούξια απόχρωση, μία τσάντα σε πράσινο χρώμα, ένα μαντήλι σε κίτρινο.

#2

Layering: Ένας επιπλέον τρόπος για να προσθέσεις έξυπνα χρώμα στα σύνολα σου είναι το layering. Πρόσθεσε ένα πουκάμισο σε φούξια, κόκκινο ή όποιο χρώμα σου αρέσει κάτω από το πουλόβερ σου. Αυτό το pop up color θα κάνει το σύνολο πιο ενδιαφέρον.

#3

Color-blocking: Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας για τη σεζόν, τα παντελόνια σε χρώματα όπως το πράσινο, το ροζ, το πορτοκαλί θα αντικαταστήσουν το κλασικό τζιν που φοράς στην καθημερινότητα. Συνδύασε τα με πουκάμισα και μπλούζες σε ουδέτερες μονοχρωμίες εάν θέλεις ένα safe αποτέλεσμα ή με έντονα χρώματα και μοτίβα εάν σου αρέσει το color blocking.

#4

Co-ord Sets: Ταγιέρ, κοστούμια, twin sets. Ο πιο σύγχρονος τρόπος για να φορέσεις χρώμα είναι να προσθέσεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου ένα co-ord σε αποχρώσεις όπως το κίτρινο ή το πορτοκαλί.

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags μόδα, colour trends, streetstyle


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0748 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3815 s // Total time: 2.4563 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X