Αποκάλυψη: Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το account της Soulas Glamorous και φίλης της Τούνη


Αποκάλυψη: Αυτή είναι η γυναίκα πίσω από το account της Soulas Glamorous και φίλης της Τούνη

Τα ντοκουμέντα που δημοσιεύτηκαν

Ο Ηλίας Γκιώνης που τον τελευταίο καιρό έχει έρθει στο προσκήνιο με τις αποκαλύψεις του τόσο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και για τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη πριν από λίγες ώρες προχώρησε σε ένα απίστευτο expose του δημοφιλούς account της Soulas Glamorous αποκαλύπτοντας την ταυτότητα των ανθρώπων που διαχειρίζονται το συγκεκριμένο προφίλ και δημοσιοποιώντας μηνύματα που λαμβάνει σχετικά με τη δράση του εν λόγω account τα τελευταία χρόνια.

Όπως όλοι θυμόμαστε, η Soula έγινε γνωστή μέσα από τα σχόλιά της για τον πρώτο κύκλο του "My Style Rocks" στο οποίο συμμετείχε η άγνωστη τότε Ιωάννα Τούνη. Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η Γκιώνης, η Soula ήταν «φίλη» της Τούνη και αυτός ήταν και ο λόγος που είχε ξεκινήσει τεράστιο διαδικτυακό πόλεμο στην επίσης διαγωνιζόμενη Σοφία Λεοντίτση, που δεν άντεχε ούτε να βλέπει την ξανθιά instagrammer στην οποία η Τούνη είχε πει το αξέχαστο "δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια".

Όπως διαβάζουμε στα stories του «Μικρού Πριγκιπάκου», το προφίλ αυτό έχει πολλές φορές αλλάξει χέρια και "πουλήσει" θέματα σε δημοσιογράφους, ενώ δύο φέρονται να είναι τα πρόσωπα που το δημιούργησαν και εξακολουθούν να το "τρέχουν". Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, των οποίων τα ονόματα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ηλίας Γκιώνης και μαζί μ’ αυτά τα προφίλ τους στα social media.  Δείτε τις αναρτήσεις του Ηλία Γκιώνη για την Σούλα στην πιο κάτω gallery: 
 

Tags ηλιας γκιωνης, soula glamorous, gossip, ιωαννα τουνη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3600 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4604 s // Total time: 2.8204 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X