Σάκης Ρουβάς: “Εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη τον αγάπησα -  Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα" [εικόνα & βίντεο]


Σάκης Ρουβάς: “Εγώ τον Δημήτρη Λιγνάδη τον αγάπησα -  Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα" [εικόνα & βίντεο]

Η τοποθέτηση που έκανε στο instagram μετά τις δηλώσεις του.

Μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις και παρουσίες πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου, 12 Φεβρουαρίου, ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης προχώρησε σε διάφορες προσωπικές και επαγγελματικές αποκαλύψεις, ενώ αξιοσημείωτο σημείο είναι η αναφορά του στην προσωπική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, οι οποίες μετέπειτα προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο ίδιος δήλωσε ότι συγκλονίστηκε από την αποκάλυψη για τον γνωστό σκηνοθέτη: “Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Εγώ πέρασα καταπληκτικά με αυτόν τον άνθρωπο.”Με βοήθησε πάρα πολύ στο να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λεγόταν Διόνυσος μέσα στις Βάκχες, οπότε όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική. Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα, τρόμαξα, φοβήθηκα, ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο αυτόν για τον οποίο καταλάβαινα ότι εκείνη την στιγμή βρίσκεται σε μια κόλαση[...] Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο να αλλάζει. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Περιμένω να αποδειχτεί νομικά. Εγώ μέσα μου κρατάω αυτό που έζησα με το Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Είναι μια παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας". 

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Ρουβάς: "Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τον αδερφό μου" [βίντεο]

Αργότερα μετά από αυτές τις δηλώσεις ο ίδιος θέλησε να απασαφανήσει τα όσα λέχθηκαν από αυτόν, με το πιο κάτω instastory, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του αλλά και βάζοντας τέλος στις αντιδράσεις που άκουσε στα social media από τους τηλεθεατές. Δείτε το βίντεο και την εικόνα πιο κάτω: 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, σακης ρουβας, δημητρης λιγναδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0070 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0303 s // Total time: 0.0373 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X