“Survivor”: Πρώτο στη ζώνη του το Σαββατοκύριακο!


“Survivor”: Πρώτο στη ζώνη του το Σαββατοκύριακο!

Συνεχίζει να διαγράφει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.   

Ένα Σαββατοκύριακο διαφορετικό από τα άλλα πέρασαν οι Survivors αφού πέντε νέοι παίκτες εντάχθηκαν στις ομάδες τους και το κοινό απόλαυσε κάθε λεπτό του παιχνιδιού επιβίωσης.  Η τηλεθέαση του Σαββάτου ανέδειξε, για μία ακόμα φορά, το Survivor στην κορυφή της τηλεθέασης (στην ζώνη μετάδοσης του) με ποσοστό 23,0%  για το γενικό σύνολο του κοινού και 26,6% για το δυναμικό κοινό (18-54). Την Κυριακή 169.767 τηλεθεατές παρακολούθησαν το Survivor έστω και για 1’  με  ποσοστό τηλεθέασης 22%  για το γενικό σύνολο και 26,9%για το δυναμικό κοινό (18-54).

Η κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας από την Κόκκινη ομάδα οδήγησε και στον πρώτο υποψήφιο της Μπλε ομάδας, τον Ανδρέα Ματθαιακάκη ο οποίος δεν δίστασε στο Συμβούλιο να μιλήσει για «παιχνίδια» που νιώθει πως παίζονται εις βάρος του. 

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor είναι γεμάτο εντάσεις και αποκαλύψεις. Στην ομάδα των «Μαχητών», η Σοφιάνα, η Πελαγία και η Ασημίνα έρχονται αντιμέτωπες με την σοβαρή κατηγορία της κλοπής στην μοιρασιά του φαγητού από κάποιους συμπαίκτες τους και η παραλία των μπλε παίρνει… φωτιά. Διάσημοι και Μαχητές έρχονται ξανά αντιμέτωποι διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία σε ένα αγώνισμα που η ισορροπία, η δύναμη και η επιδεξιότητα έχουν τον πρώτο λόγο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη; Σε ένα «ματσάρισμα» ο Τάκης Καραγκούνιας προσπαθώντας να αποφύγει την πτώση του από τη δοκό ισορροπίας τραυματίζεται στο χέρι. 

Το βράδυ στο Συμβούλιο του νησιού οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων ανεβαίνουν σε τέτοιο βαθμό που η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κάτια Ταραμπάνκο αποχωρούν μην αντέχοντας την, άνευ προηγουμένου, ένταση. Ποιοι θα είναι εκείνοι που θα βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Ανδρέα για αυτή την εβδομάδα; Η απάντηση δίνεται απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.
 

Tags survivor, ΣΙΓΜΑ, νουμερα τηλεθεασης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0632 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2358 s // Total time: 3.2990 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X