Αθηνά Οικονομάκου: "Άκουγα μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη" [βίντεο]


Αθηνά Οικονομάκου: "Άκουγα μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη" [βίντεο]

Ο προβληματισμός που έχει τώρα ο γιος της για την αδερφή του.

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", ήταν χθες, Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, η Αθηνά Οικονομάκου. 

Η στενή φίλη του παρουσιαστή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά της ζητήματα. 

Διαβάστε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογράφισε τον σύζυγό της αγκαλιά με την κόρη τους και “λιώσαμε” [εικόνα]

Η Αθηνά Οικονομάκου αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της στο σπίτι με τα δυο της παιδάκια, όπως επίσης και στην αποχή από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα σε όλα όσα εξομολογήθηκε, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως με τον ερχομό του γιου της, η ψυχολογία της δεν ήταν και τόσο καλή, μιας και εκείνη την περίοδο υπήρξε αρκετά προβληματισμένη.

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά.Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια… τρομερή ανασφάλεια".

Ενώ για τη σχέση του Μάξιμου με την μικρή Σιέννα αποκάλυψε: "Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. “Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι”. Είμαι πιο ήρεμη με τη Σιέννα και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της".Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, Αθηνά Οικονομάκου, εγκυμοσύνη, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8312 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4648 s // Total time: 2.2959 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X